2777
2789
عنوان

چجوری فراموشش کنم

80 بازدید | 15 پست

حالم خیلی بد میخوام ازش جدا شم ولی نمیتونم هر لحظه منتظر نوتیف پیامشم...  حتی هر چقد خودم و سرگرم میکنم باز نمیتونم بیشتر از نیم ساعت دور از گوشی باشم چکش نکنم...  با اینک میدونم اون خیلی سرش شلوغ ولی خب واقعا خیلی دیر پیام میده و من هزار بار ب خودم میگم جوابش و نده دیر بده مثل خودش ولی تا نوتیفش میاد سریع جوابش و میدم حالم از خودم بهم میخوره  اینقدر درمقابلش ضعیفم

برای اینکه ازش زده بشی یع شب خیال کن به بدترین شکل ممکن بهت خیانت کرده ، به بدترین شکل ، هزارتا خرفم بهت زده ، بعد از چشمت میوفته

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

برای اینکه ازش زده بشی یع شب خیال کن به بدترین شکل ممکن بهت خیانت کرده ، به بدترین شکل ، هزارتا خرفم ...

باورت میشه هزار بار ب اینا و بد تر از ایناش فک کزدم؟؟ نمیشههه زده نمیشم اصلا نمیدونم چم شده خاک بر سرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه هزار بار ب اینا و بد تر از ایناش فک کزدم؟؟ نمیشههه زده نمیشم اصلا نمیدونم چم شده خاک بر س ...

چون از ته دلت نمیخوای 

دخترا تو ۱۲ دقیقه میتونن برای یکی سوگواری کنن و تمام 

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

اگ دوسش داری واقعا جدا نشو حسرتش بعد ها نابودت می‌کنه

دوسش دارم ولی نمیخوام غرورم له شه و من همش دنبالش باشم...  هیچ وقت واسه پسری اینجوری نبودم..  این خیلی پیچیده..  نمیدونم دوسم داره یا نداره یه جوری معلقم

دوسش دارم ولی نمیخوام غرورم له شه و من همش دنبالش باشم... هیچ وقت واسه پسری اینجوری نبودم.. این خی ...

حسش کردم با تمام وجودم ولی غرورم منو احساسمو و قلبمو نابود کرد 

‌‌حوصله بحث با آدمای احمقو ندارم.شما حرف بعدیت هم درسته ریپ نزن 

ی جورایی اره...

خب همون ، ولی از ته دلت نیست یعنی فراموشی هم در کار نیست

دوسش دارم ولی نمیخوام غرورم له شه و من همش دنبالش باشم... هیچ وقت واسه پسری اینجوری نبودم.. این خی ...

ولی سعی کن یکم فاصله بگیری ازش تو دسترس نباش یه مدت 

حسش کردم با تمام وجودم ولی غرورم منو احساسمو و قلبمو نابود کرد

خیلی بد خیلیی😭😭😭دلم گریه میخواد دلم بغل میخواد...  وقتی باهام حرف میزنه فک میکنم از اون عاشق تر نیست وبی با رفتاراش عشق و ثابت نمیکنه بهم دلم توجه میخواد.. محبت ولی من و دیونه کرده 

خیلی بد خیلیی😭😭😭دلم گریه میخواد دلم بغل میخواد... وقتی باهام حرف میزنه فک میکنم از اون عاشق تر ن ...

بخدا قشنگ اینا رو حس کردم من و میدونم چقدر بدع ولی تو درگیرش شدی و اگه ازش بگذری شاید حالت از الان بهتر شه ولی هیچ وقت هیچکس به دلت نمیشینه

و همیشه همیشه حسرتش یه گوشه دلت میمونه و خیلی پشیمون میشی

مشکل همین نمیتونم هر چقدم خودم و مشغول میکنم.. اون بعد 4 ساعت جواب من و میده من سر 5 دقیقه جوابش و ...

با دوستات خوش بگذرون زیاد سراغ گوشی نرو خودتو سرگرم کن 

بخدا قشنگ اینا رو حس کردم من و میدونم چقدر بدع ولی تو درگیرش شدی و اگه ازش بگذری شاید حالت از الان ب ...

چرا همیشه اینجوری میشه اونی که دوسمون داره دوسش نداریم..  اونی که دوسش داریم دوسمون نداره😔😔