2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253776 بازدید | 695457 پست
هفته ی اول ک هیچی قبل آزمایش سر درد داشتم ، یبار در حد ۵ دقیقه واژنم نبض زد ، دو روز بعد مجدد در حد ...

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟من خیلی وقته تاپیک نیومدم اتفاقی دیشب اومدم و متوجه شدم فردازایمانته خداروشکر ک روزای سختت تموم شد و روزای شیرینت در راهه.ازت خواهش میکنم فرداهمه مون روخیلی دعاکن ک اون لحشه زایمان و حالت رو ماهم تجربه کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما سلام من روز سوم انتقالمه ۲۱ ام یکشنبه صبح انتقال دادم ۲تاجنین bچهارروزه هیچ علائمی ندارم به جز ...

عزیزم همه این علائم و داشتن حتی سنگینی و یا پر بودن مثانه نگران نباش انشاالله با بنای تپل مدل تو الان مادری جنین تو شکمته کیییف دنیا رو ببر

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟من خیلی وقته تاپیک نیومدم اتفاقی دیشب اومدم و متوجه شدم فردازایمانته خداروشکر ...

سلام عزیزم خوبی سلامتی فکر کنم من کم پیدام یا تو هم مثل منی

گمونم ۲۴ . ۲۲ ت برای ۷ بار iui یکجا هم باید پرداخت بشههزینه دارو و سونو جداست عزیزم ک اونو خودمون ...

ممنون قشنگم که با حوصله توضیح دادی انشاالله دخملی بسلامتی بیاد بغلت از طرف من یه ماچ گنده رو لپش😘😘😘😍❤️🙏🫂

خانما سلام من روز سوم انتقالمه ۲۱ ام یکشنبه صبح انتقال دادم ۲تاجنین bچهارروزه هیچ علائمی ندارم به جز ...

چ عجله ای برا علایم..

منکه نزدیک ازمایشم سینه هام سنگین شده بودن و درد پریودی داشتم..

همه مث هم نیستم.ایقد بیخیال بودم ک دنبال علایم نبودم..چون سریای قبلش ایقد علایم داشتم و منفی میشدم

ممنون عزیز فردا برامون دعا کن اسم نی نی رو چی گذاشتی؟ سزارین می کنی ؟

چشم قشنگم دعاگوی همه هستم🤍✨

انشالله حاجتروا بشید و نینی های قشنگتون رو در اغوش بگیرید

سلین خانم✨🥰

اره عزیز سزارین 

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهی قربون جفتتون،ایشالا عزیزمالتماس دعای فراوون دارم فاطمه جان😘😘😘

فدااااااااات حتما قشنگم 😍😍

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم توروخدا فردا منو یادت نره خیلی دعام کن چهارمین انتقالمم منفی شد💔🥺

بگردم الهی🥲🫂

درک میکنم که چقدر سخته انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم 

چشم قشنگم

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟من خیلی وقته تاپیک نیومدم اتفاقی دیشب اومدم و متوجه شدم فردازایمانته خداروشکر ...

چشم قشنگم دعاگوی همه هستم 🤍 😍

انشالله همگی تجربه کنید این لحظات منو

ممنون قشنگم که با حوصله توضیح دادی انشاالله دخملی بسلامتی بیاد بغلت از طرف من یه ماچ گنده رو لپش😘😘 ...

دورت بگردم 🥹 😘😘😘

چ عجله ای برا علایم..منکه نزدیک ازمایشم سینه هام سنگین شده بودن و درد پریودی داشتم..همه مث هم نیستم. ...

سلام عزیزم شما هم انگار گفته بودی بار پنجم مثبت شدی 

آزمایش های ایمنی انعقادی دادی؟تست آپکا چطور؟

به زودی منم مامان میشم😍