2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253978 بازدید | 695463 پست
سلام قشنگم چطوری نینیمون در چ حاله

فداتشم من مهربون

نینی یکم شیطونیاش کم شده استرس گرفتم ولی اکثریت گفتن طبیعیه

سلام میرسونه خاله جون🥹🥹 داره برات دعا می‌کنه تا براش آبجی بیاری 

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم من مهربوننینی یکم شیطونیاش کم شده استرس گرفتم ولی اکثریت گفتن طبیعیهسلام میرسونه خاله جون🥹🥹 ...

فداش بشم جوجه قشنگمو 

احتمالا در حال استراحته نگران نباش دخترمونم اذیت نکن🤩🤩🫂🫂😘😘

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
به به ، خدا گفت: چشم😁😁😁😁

😅😅😅سر پسرمم با اینکه سختی کشیدیم ولی میگفتیم دختر دکتر انقد خوشحال بود میگفت همه میان میگن پسر چقد خوش شانس اگه دختر بشه من خواهر ندارم همسرمم نداره ولی الان دنیامون این پسرمون

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه
فداش بشم جوجه قشنگمو احتمالا در حال استراحته نگران نباش دخترمونم اذیت نکن🤩🤩🫂🫂😘😘

نگار کم تکون میخوره صداش میکنم یه چیز شیرین مبخورم با دستم یکم شکمم رو فشار میدم جوجه بیدار میشه 😁😁

یک عدد مامان کرم ریز🪱🪱

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

راستی منم امپول آزادسازی زده بودم و دقیقا ازش ۱۲ روز اینا گذشته بود

برا من باامروز ۱۴ روز گذشته. اگه همون روزی که امپول hmg روهم حساب کنم میشه ۱۵ روز

یعنی کاذب نیست بنظرت؟؟

برا من باامروز ۱۴ روز گذشته. اگه همون روزی که امپول hmg روهم حساب کنم میشه ۱۵ روزیعنی کاذب نیست بنظر ...

نه کاذب نیست 

بیبی چکا دیگ مثل قدیم نیستن...

ولی باید رنگش برای خودت یه کوچولو تغییر کرده باشه و پر رنگ تر باشه

شما بچه ی اول هم با میکرو بودید؟

نه با کلی امپول صد برابر ای وی اف که عوارض داره روزی ده تا دور ناف داشتم دکترم مرد بود مخالف ای وی اف خیلی اذیتم کرد بعد شکمم به خاطر امپول اب آورد کلی ناراحتی دیگه که نگم انقد تخمک تولید شده بود که میخواست تخمدانم بترکه تخمکای الکی اورژانسی خواستم عمل بشم که دیگه ازاد سازی نزدم همون ماه باردار شدم الانم دوسال اقدام بودم عوارض داروها ناباروری ثانویه کلی مشکلات ضعیفی همسرم که دکتر گفت ای وی اف همون اولم باید گوش میدادی خلاصه کلی مشکلات پیش اومد برام 

نه کاذب نیست بیبی چکا دیگ مثل قدیم نیستن...ولی باید رنگش برای خودت یه کوچولو تغییر کرده باشه و پر رن ...

اره پر رنگ ولی دوروز دیگم میزنم مقایسش کنم با این