2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253107 بازدید | 695440 پست
اینم الان زدم ببینید دلم آشوبه چرا اینجوری میکنه خدا باهام ای خدا کسی بوده روز ۱۱ انتقالش بی بی الکی ...

انشالله مثبتی

عزیزم باید پر رنگ تر میشد 

این عکس بیبی چک منه ، روز ۹.۱۰.۱۱ تزریق. iui کرده بودم

ببین روز ۱۱ قشنگ رنگش پر رنگ تر از بقیه بوده

سر همین میگم بیبی چک مدیکور صورتی از همش بهتره نشون میده ، من سفید زده بودم حتی بعد از آزمایش مثبتم کمرنگ نشون میداد

اینم مال روز ۱۲ 😕 جالبه من همون روز ۱۱ رفتم بتا دادم بتام ۹۵ بود

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله مثبتیعزیزم باید پر رنگ تر میشد این عکس بیبی چک منه ، روز ۹.۱۰.۱۱ تزریق. iui کرده بودمببین رو ...

عکس دیر اومد 

ولی مثبتی ب دلت بد راه نده

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه پسرتسخت نیست با بچه ی کوچیک و مراقبت و‌...؟کمک داری

پسرم ۴ سالو نیمشه نه تازه این سری سر کار نرفتم انتقال قبلی از روز ۴ رفتم مامانم طبقه ی بالاس مدام پیشش بودم کارای خونمم کردم پسرمم گفتم‌ کمرم درد میکنه عمل کردم نمیتونم بغلت کنم 

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه
انشالله مثبتیعزیزم باید پر رنگ تر میشد این عکس بیبی چک منه ، روز ۹.۱۰.۱۱ تزریق. iui کرده بودمببین رو ...

پناه برخدا ببینم چی میشه همه چیو دادم دست خودش 

من همه تلاشمو کردم دیگه بقیش با خدا 

😅😅😅سر پسرمم با اینکه سختی کشیدیم ولی میگفتیم دختر دکتر انقد خوشحال بود میگفت همه میان میگن پسر چق ...

ماشاالله خدا حفظش کنه براتون عزیز دلم 🫂🫂🧿🧿

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه‌هایی‌که‌مثبت‌میشید‌اگه‌میتونید‌دستور‌دکترخیراندیش‌‌

براداشتن‌‌جنین‌‌قوی‌‌که‌‌سقط‌نشه‌وبراتون‌بمونه

انجام‌بدیدمن‌مینویسم‌براهرکسی‌که‌دوست‌داشت‌

روزانه۱۴عددمغزبادام‌درختی(من‌پوست‌قهوه‌ایش‌میکنم‌میخورم)

۲۱عددکشمش

۷عددزیتون‌صبحگاه‌یا۷عددانجیرشبانگاه

۳عددخرما

پسرم‌تومعجزه‌ی‌دستان‌پرمهرخداوندی‌درزندگی‌من👶🏻

سلام بچه ها

من خجالت می‌کشیدم بگم اما مجبور شدم

من دیشب تو خواب .....

با درد شکم بیدار شدم از خواب

حالا الآنم هنوز خیلی درد دارم چیکار کنم

ینی برا جنین اتفاقی افتاده

عاخه دست خودم نبود ک😭😭😭😭😭😩😩😩😩😩😩😭😭😭😭😩😩

توروخدا چیزی میدونین جواب بدین 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
شروع چله ی دعای سریع الاجابه امام علی سه شنبه 13رجب 1446=25دی 403اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِاِسْم ...

اسم منم بذار خدا قبول کنه انشالله خیریش اول به خودت برسه💚💚💚

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام بچه هامن خجالت می‌کشیدم بگم اما مجبور شدممن دیشب تو خواب .....با درد شکم بیدار شدم از خوابحالا ...

سلام عزيزم درد شكم منم داشتم يه دل پيچه عجيبي هم داشتم حالم خيلي بد بود لرز هم دوبار گرفتم لرز بد، نه عزيزم جنين طوريش نميشه، اگه اينجوري بود من با اين همه درد ديگه جنين نميموند، اما استرس خيلي بده عزيزم، مراقب خودت باش

سلام بچه هامن خجالت می‌کشیدم بگم اما مجبور شدممن دیشب تو خواب .....با درد شکم بیدار شدم از خوابحالا ...

عزیزم سعی کن این روزا رو با آرامش بگذرونی درد طبیعیه ایشالا که این دردا نشونه های مثبت شدنته فقط استرس نداشته باشد 

بی بی چکم نزن مستقیم برو آزمایش چون بی بی چک فقط استرست رو زیاد میکنه

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی و ربی من لی غیرک / خدایا شکر برای هدیه قشنگت