2777
2789
عنوان

ببینید شوهر عوضیم چی گفت

503 بازدید | 25 پست

ما تهرانیم 

از صدای بمباران دیشب واقعا نخابیدیم 

دیروز کلی غر زدم به فکر نیستی ما رو جایی نبردی 

حالا صبح گفت شمال کلید ویلای دوستم  ومیگیرم 

صبح رفت سرکار 

گفتم کاش به جایی باشه اطراف تهران که تو هم بیای پیشمون 

برداشته میگه با داد آره شما برید شمال من اینجا بمونم چیزیم بشه خونواده م دیگه ولت نمیکنن 

اصلا به هم ریختم 

دیوانه س 

انگار من میگم موشک بزنید به این 

آرزومه که بغلم کنی خودت....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایا مرد ها چقدر بچه شددن🤦🏻‍♀️

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

😂😂😂ترسو هست ب دل نگیر .دیشب استانه رو زدن همه همسایه ها بیدار شدن ریختن بیرون من خواب بودم دیگ بدون من چیم😂😂🥴🥴🥴

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

😐😐😐😐😐

بگو بمون پیش خانواده ت

این چند روزه مردا بدتر شدن

تو تاپیکا همش دارن بهانه میگیرن

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

هر دو تحت فشارید .. کاش همو درک کنید🥲

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱