2777
2789

۲۴سالمه و دوساله عقدم!

با نامزدم عاشق و معشوق بودیم یکسال دوست بودیم و بهترین روزای زندگی من بود

تولدام و مناسبت ها بهترین کادو ها و سورپرایزهارو برام انجام میداد،

باهم میرقصیدیم تفریح میرفتیم و خیلی خوب بود

من اونوقع مانتویی بودم و خیلیم به حودم میرسیدم،همیشه لاکام ست بود با لباسام و...

دانشگاه میرفتم دوستامو داشتم و.... تا زمانی که عقد کردیم💔

بعد از عقد این ادم تبدیل به یک نفر دیگه شد، همسرم پلی،سه !

🛑گفت بدون من حق نداری پاتو بزاری بیرون از خونه

🛑باید چادر بپوشی زیر چادر مانتو بلند بپوشی وبخواتر این قضیه کنک کاری شد بینمون و زدتوگوشم گوشم بخیه خورد

🛑آرایش نکنی فقط خط چشم و ریمل یکم

🛑 گفت دوستات صلاحیت دوستی باهاتو ندارن و مجبور به قطع ارتباط شدم!

🛑به تک تک رفتارام با نامحرم مث شوهرخواهرش که مثلا یذره حرف بزنیم باهم جلوی خودش، و با محرم،مثل داییم که بغلش نکن و...گیر میداد

🛑دیگ نزاشت دانشگا برم

🛑اجازه اینستا داشتن،لاک زدن بیرون، و دیدن فیلم های خارجی ک توش کوچکترین صحنه ای باشه رو ندارم!

🛑احازه خرید اینترنی رو ندارم و فقط حضوری با خودش

تک تک اینارو با زور و دعوا منو مجبور کرد و منم مقاومت میکردم و همش جنگ میشد،و هیچوقت زبون خوش برای من نداشت

همش فکر میکرد من سربازشم یا متهمشم ک اگه حرف گوش نکنم میتونه بدتترین رفتارارو با من داشته باشه💔😔

ایشالا جدا شدی؟

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر عجیب
خودش باهات دوست بوده
بعد همچین گیرایی هم میده؟
روانیه! کور بود ندید تو چطوری هستی؟!

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ولش کن بابا خودت اسیر همچین آدمی نکن نمونه اش خواهر من داره با همچین آدمی زندگی می‌کنه یه افسرده به تمام معنا شده پیر شده بدبخت از دستش ادامه نده که بعداً پشیمان میشی حتی اگه عاشق معشوق باشید

خودتو نجات بده این ادم تو رو تا مرز خودکشی میبره

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

اینکه اینقدر تغییر کرده طبیعی نیس 

یچیزی شده این وسط 

احساس دوس داشتنش رو نسبت به خودت هنوز داری!؟

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪