2777
2789

ثبت نام کردم توی برنامه میگه با پیامک بهت اعلام میشه نمیدونین کی اعلام میکنن؟

امروز ثبت نام کردم

و برای وام اگه ۸میلیون بریزم تو حساب چند مدت باید بزارم و چقد بهم میدن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گرفتم وام هرچقد گردش حسابت بیشتر باشه سری ب سری وام بالاتر بهت میده ،اولش یه تومن ،بعد تسویه اون ۲ تومن و همینطور میره بالاتر

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

تا ۴۸ساعت تایید میشه 

مرحله به مرحله برات باز میکنه ۱۲۳۴۵۷۱۰اینجوریه باید برداری پرداخت کنی برات باز بشه مرحله اول هم وقتی ۱میلیون باز کرد باید ۱تومن واریز کنی ۲تومن برداشت میکنی مرحله بعد ایجورس نیس 

من گرفتم وام هرچقد گردش حسابت بیشتر باشه سری ب سری وام بالاتر بهت میده ،اولش یه تومن ،بعد تسویه اون ...

چردش حساب یعنی اینکه پولو بذارم تو همون کارت یا کلل منظورت اینه برداشت و واریزم انجام بدم؟

الان نمیدونی با این شرایطی ک گفتم چقد بهم میدن؟

تا ۴۸ساعت تایید میشه مرحله به مرحله برات باز میکنه ۱۲۳۴۵۷۱۰اینجوریه باید برداری پرداخت کنی برات باز ...

مرسیی بعد قسطاشو باید تو یک ماه پرداخت کنی یا نه بازه طولانی تر داره ک انتخاب کنیم

چردش حساب یعنی اینکه پولو بذارم تو همون کارت یا کلل منظورت اینه برداشت و واریزم انجام بدم؟الان نمیدو ...

مثلا اینکه با اون کارت کارکنی توش پول بریزی برداشت کنی ن اینکه فقط بخاطروام ازش استفاده کنی

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍