2777
2789

دلش گرفته موهاش سفید شده 

چه کنم ؟ ی عالمه ترکیب حنا با دارچین و قهوه و نمیدونم بلوط و وسمه نوشتم ولییییی تجربه ملت ی چیز دیگست

موهاتون چه رنگی شد؟ مادر من ارایشگرش موهاشو خراب کرد به جای تناژ گرم تناژ سرد گذاشت براش افتضاح 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

من دهه هشتادیم عاشق حنام همیشه حنا می‌زارم

ولی ممکنه اذیت بشه ها

چند ساعت باید به سرش باشه و دراز کشیده باشه بعد حنا سنگین یکم گردنش درد میگیره 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حنا و قهوه رو قاطی میکنم یه رنگ قهوه ای روشن خوشگلی درمیاد رو سرماما موهای من مشکیه ،نمیدونم واسه ...

موهای مادرمم الان نزدیک یک سال و نیمه که مونده رنگش از بین بره تا حنا بزنیم اونم مشکیه ولی سفیدی داره

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

من دهه هشتادیم عاشق حنام همیشه حنا می‌زارمولی ممکنه اذیت بشه هاچند ساعت باید به سرش باشه و دراز کشید ...

منم عاشق حنام و رو دستام خیلی وقته میذارم با شناختی که از حناهاس مختلف دارم بخاطر همین اقدام برای رنگ کردن با حنا کردیم

من رنگ موهای خودم قهوه ای روشن بود حنای خالی خالی گذاشتم الان موهام شرابی شده

زن عموی مادرم حنارو با زرده تخم مرغ  و قهوه همیییییشه قاطی میکرد میزد مادرم که رنگ موهاشو خیلی دوست داشت

عزیزم چندساعت میذاری؟ بعد اینکه نسبت قهوه و حنا رو میگی؟

من ۴ساعت میذارم رو سرم بمونه 

هر چند تا قاشق حنا که ریختی ،نصفش قهوه بریز 

مثلا من ۴تا قاشق حنا میریزم دوتا قاشق قهوه ،یک قاشق هم سدر که یکم رنگ سرخی حنا رو بگیره و قهوه بیشتر رنگ بده

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
منم عاشق حنام و رو دستام خیلی وقته میذارم با شناختی که از حناهاس مختلف دارم بخاطر همین اقدام برای رن ...

شُل درست کن ما یکمم میزاشتیم با حرارت کم بپزه زیاد نه ها شاید یک دقیقه

بعد با روزنامه میزاریم رو حنا بعد پلاستیک بعد دو تا روسری بعد چند ساعت دراز میکشم کامل تو حمام کند نمیشن من بار اول تا میتونم می‌شورم ولی چند بار دیگر هم میرم حمام بازم از سرم تیکه حنا میاد

تو حمامم شستنش سخته

تا حدود یک روزم من گردنم درد میگرف

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻