2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علوم پایه آسونه تفریح کنچقد فیزیوپات سخته پاره جدم

اعصاب دارم و ۱۴ فصل اخر باکتری و ویروس و ۵ فصل ناقابل زبان🤡خیلی زیاده

جدی شما تو فیزیوپات روزی چند ساعت میخونین ک جمع میشه

ترم چندی..میشه بگی چکار کردی و من رو به عنوان یه یازدهمی که میره دوازدهم راهنمایی کنی

اینجا همه پزشکی میخونن طق تجربه چند سالم بهت میگم 

اکثرا هم دروغگون اگه سوال علمی بپرسی توش میمونن اینجور جاها سراغ مشاور نگردد وگرنه ضرر میکنی

اعصاب دارم و ۱۴ فصل اخر باکتری و ویروس و ۵ فصل ناقابل زبان🤡خیلی زیادهجدی شما تو فیزیوپات روزی چند س ...

چطور همه چیزا سخت تو ی ترم افتاده 

باکتری و زبان رو حتما از الان بخون 

اینجا همه پزشکی میخونن طق تجربه چند سالم بهت میگم اکثرا هم دروغگون اگه سوال علمی بپرسی توش میمونن ای ...

خودت که داری پزشکی میخونی تجربتو مثلا در اختیارم بزار و بگو رو پزشکی فکر و حساب کنم اصلا یا پشیمون میشم..چون زندگی آروم و به دور از جو کنکور و خیلی درسی طور میخوام خودم نمیتونم فک کنم که حداقل ۶ ۷ سال دیگه علاوه بر ۱۲ سال مدرسه باز سخت و حتی سخت تر درس بخونم و همیشه آماده و شیفت و آن کال باشم

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

ترم چندی..میشه بگی چکار کردی و من رو به عنوان یه یازدهمی که میره دوازدهم راهنمایی کنی

ترم ۴ 

بخدا خودمم نمیدونم چطوری از کنکور خلاص شدم مم یک سال پشت کنکور بودم یازدهم خوب کار نکرده بودم کرونا بود فقط میتونم بگم حتما هرروز برو کتابخونه تا همونی ک میخونی لااقل مفید باشه🥲من سالی ک پشت بودم میرفتم راضی بودم با اینکه روزی ۷ ساعت میخوندم چون تمرکزم بالا بود ب برنامم میرسیدم مشاوره هم با تیک بگیر خیلی تیم خوبیه

در کل درسای ما تو دبیرستان همش بیخوده من تو دانشگاه بجز ی مقدار کوچیک از زیست هیچ کدوم ب کارم نیومد 

و البته ترم ۱ بیوشیمی یکم شبیه شیمی بود😂بعدش دیگه هیچییی آدمایی بودن رتبه ۵۰۰ بودن معدلشون بزور ۱۵ میشد من ۲۳۰۰ بودم معدلم ۱۸.۵😵‍💫

خودت که داری پزشکی میخونی تجربتو مثلا در اختیارم بزار و بگو رو پزشکی فکر و حساب کنم اصلا یا پشیمون م ...

ببخشید من جواب میدم

اینطور که خودت گفتی پزشکی خوب نیست برات

خودم ترم یکم و هنوز فشاری نبوده بابت درسا اما دخترداییام که فیزیوپاتن میگن از همون موقع کنکور تا الان مث همون زمان دبیرستان دارن میخونن(البته کلا خیلی درس خون تر از منن)ولی درکل اومدی پزشکی درس خوندنو باید ی عادت بدونی دیگه،حین درس تفریح کنی به زندگیت برسی و...

من همه اینارو میدونستم و آدمی نیستم کلا به خودم فشار بیارم بابت درس و ی زندگی تقریبا راحتم می‌خوام اما پشیمون نیستم از اومدن به این رشته

علاقه خیلی خیلی مهمه🙂