2777
2789

سلاااام! من یه عطر یا ادکلن زنانه میخوام که خیلی بوش خاص باشه و هوش از سر ببره جوری ک خانم و اقا جذب بوش بشن! کسی سراغ داره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا سلیقه ها یکی نیست که با یه بو هوش از سر همه بپرهبعدشم بقیه چرا هوش بپره خودت برو ببین کدومو دوس ...

دوست عزیز؛ اومدم بپرسم نظر بقیه رو بدونم وگرنه خودم میدونم باید برم! 

دوست عزیز؛ اومدم بپرسم نظر بقیه رو بدونم وگرنه خودم میدونم باید برم!

من یه بار نظر راجع به عطر پرسیدم دیگه انلاین خرید کردم انقدری بد بو بود این عطر از نظرم که شاید یک میل هم ازش کم نشده

خداروشکر 10 میل گرفتم 100 میل نخریدم

حتی اگه از سایت به نتیجه رسیدی اول دکانت بخر بعد 100 میل

مثلا لیبره 

واقعا از نظر من بوی مسخره و قدیمی داره واقعا 

من اصلا خوشم نیومد

یا ایمجینیشن لویی ویتون واقعا بوی صابون و حمام قدیمی میده

من خودم از بوی بای کیلیان انجلز شیر خوشم میاد بوی مشروبی داره ولی خب نظر منفی هم تو همین سایت راجع بهش شنیدم

من یه بار نظر راجع به عطر پرسیدم دیگه انلاین خرید کردم انقدری بد بو بود این عطر از نظرم که شاید یک م ...

اون ک صددرصد اما من پرسیدم ک برم بپرسم، چون هی چند تا عطر میرم میگیرم دیگه خسته شدم ازشون