tohgizi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11611 عنوان اونایی که پول براشون واریز شده بود چیکار کردین 1364 بازدید | 38 پست بیاین بگین میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 1404/04/03 | 13:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیاتریس عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 5245 پول چی، فعلا حقوق خرداد ماه واریز نشده غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!!
میناطهرانی عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 2752 پول خودمون هم بهش دسترسی نداریم جاااااانه عمت لایک نکن !
arjhina عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 1486 من حقوقم بانک سپه واریز شدهپیامک رمز برام اومده ولی نمیتونم برداشت کنم
رز_بنفش_خدازده عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 18443 من ۶ میلیون برام واریز شده بود خرج کردم روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره
tohgizi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11611 پول چی، فعلا حقوق خرداد ماه واریز نشده ای بابا مگه در جریان نیستین چند روز پیش برا چنتا از کارت های مختلف بانگی همینجوری پول زده بودن بخاطر هک دشمن و اینا میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
tohgizi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11611 من ۶ میلیون برام واریز شده بود خرج کردم شآنسو ببین خداییش 😂😂برا من ی تومن میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
fifi۵۹ عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 2726 ای بابا مگه در جریان نیستین چند روز پیش برا چنتا از کارت های مختلف بانگی همینجوری پول زده بودن بخاط ... برگردونده نمیشه؟؟؟؟
tohgizi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11611 پول از کجا توضیح دادم میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
tohgizi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11611 برگردونده نمیشه؟؟؟؟ نمیدونم که یا باید خودمون بریم ب بانک پس بدیم یا هم خودشون برداشت میکنن😂 میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
arjhina عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 1486 ای بابا مگه در جریان نیستین چند روز پیش برا چنتا از کارت های مختلف بانگی همینجوری پول زده بودن بخاط ... اها اونو میگیواسه منم ۲٠٠ ارسال شدچندساعت بعد پیامک اومد که اشتباهی واربز شدهمیخاستم برداشتش کنم قفل بود بلافاصله بعدشم کسر شد از حسابم
رز_بنفش_خدازده عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 18443 شآنسو ببین خداییش 😂😂برا من ی تومن چرا شانس هرکی به اندازه تلاشش روزیشو میگیره روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره
arjhina عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 1486 چرا شانس هرکی به اندازه تلاشش روزیشو میگیره شما حقوقتون بوده یا اشتباهیی براتون واریز شده؟