2777
2789

غر نزن. گیر نده کجا میره کی میره کی میاد. زیاد اویزونش نشو. هی پشت هم زنگ و پیام نده. وقتی بیتوجهی میکنه بیتوجه باش به خودت نگیر. به جای اینکه مدام ازش بخوای بهت توجه کنه خودت به خودت توجه کن. دنبالش بری ازت فرار میکنه. کم حرف باش اما عنق نباش. خنده رو باش اما جلف بازی درنیار. سنگین باش اما مهربون. مغرور باش اما عاشق

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

به قول قدیمیا حواست به شکم و زی.ر ش. کم شوهرت باشع😂

بد خانوادشو پیشش نگو هرگز حتی اگه ظالمن. 

موقع ناراحتی فاصله بگیر خودش میاد پیشت. منت کشی نکن وقتی مقصر دعوا نیستی. بعد اینکه اروم شدید حرف بزنین. حرف خونه رو جایی نبر. حرف جایی روهم ب خونه نیار. 

تو جمع طرفدار شوهرت باش حتی اگه نظرش اشتباهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونمممممممدر ارتباط با بقیه چی؟ مثلا همکلاسی یا فامیل

با هیچکس صمیمی نشو. حرفتو به دیوار بگو اما ب کسی نگو. تو جمع ها اظهار نظر نکن ساکت باش تا جیزی نپرسیدن حرف نزن. نظر نده. سفره ی زندگیتو براشون باز نکن حتی اگه خدا پیغمبرن و خوبن. بعد ها به سرت میزنن و دخالت میکنن. بیش از حد به کسی خوبی نکن توقعش بالا میره. خوبیه تورو وظیفت میدونه.