2777
2789

دوستان یه جاری دارم که هم سن هستیم ۲۸ سالمونه اون ۱۵ ساله ازدواج کرده من ۹ سال و در یک حیاط زندگی میکنیم خونه اونا یک طرف حیاطه خونه من یک طرف خونه مادرشوهر یک طرف تقریبا رابطه مسالمت امیز و محترمانه ای داریم ولی ۹ ساله که از سیاااست ها و رفتارهاش مات و مبهوتم گاهی وقتها شک میکنم که شاید انسان نیست و یا قبلا یبار دنیااومده و رفته ، اززز بس این بشر همه کاراش درست و بدون اشتباهه!!! ببینید یعنی یک کار اشتباه من ازش ندیدم با یک سیاست مرموزانه همه رو شیفته خودش کرده بااینکه از مادرشوهر پدرشوهر بیزاره ولی یجوری باهاشون بزخورد کرده همه پشتش هستن و خیلی براش احترام قائلن وازش حساب میبرن!!! من خیلی روراست و ساده و مهربون هستم باهمه شون ولی اون با هیچ کس مهربون نیست کاملا ساکت و کم حرف و بی رحم ودر عین حال خیلی خونسردانه حرفشو میزنه و همه رو مینشونه سره جاشون، پدرشوهرم خونه بزرگ رو به اونا داد و ما تو خونه ای که نصف خونه اونم نیست نشستیم ولی بااین حال زبونش برای ما دراااز هم هست! اونروز میگفت کی پدرشوهر سند میزنه به اسممون ما دیوار بکشیم واسه خودمون از حیاط😟در حالی که من یا جاری های دیگه ام عمرا جرئت نمیکنیم در حالی که پدرشوهرمون زنده است حرف از تقسیم مال بزنیم و به اینی هم که بهمون داده قانع و راضی هستیم ولی این جاریم یک زبان داره ۲۰۰ متر! از همه بیشتر بهش دادن و باز هم ادعاش میشه ،خیلی تعجبم از رفتاراش ولی هیچ کس بهش جرئت نمیکنه تو بگه! در حالی که من یه لحظه اشتباهی کنم همه ی خانواده باهام بد میشن کم محلی میکنن ، خیلی در مقابل این جاریم احساس خطر و ناامنی دارم یجوری شدم واقعا یه مدته همش فکر میکنم این چجوررری بااین سن کم اینهمه سال همه رو اینطوری تو مشت خودش نگه داشته در صورتی که نه مهربانی و دلسوزی داره نه خدمتی به کسی میکنه !!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید طولانی شد و اگه سرتون رو درد اوردم

از اول خودشو سفت کرده. خودمونی نشده مهربون نشده. واسه همینه حساب میبرن ازش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه کلمه اگه مخالف نظرش حرفی بزنیم یه جوابی میده که آدم خشک میشه سر جاش اونم بدون بی احترامی یا دعوا، حرفش رو راحت و بدون استرس و کوبنده ولی در قالب احترام و بدون جار و جنجال میزنه انگار که سالهااااست این حرف ها رو تمرین کرده! خییییلی خونسرده خیلی بی خیاله، هیچ چیزی ناراحتش نمیکنه از هیچی عصبانی نمیشه ! همه طایفه ی شوهر همه خانواده شوهر تو مشتش هستن و اونو خیییلی خانم میدونن در حالی که یه مار هفت خطه 

این رفتارش چه ربطی به یکبار دیگه به دنیا اومده داشت از متن تاپیک کاملا مشخص آدم ساده ای هستی

ساده و بی ریا که هستم ولی نه ساده ای که به راحتی حرفی بزنه ،مطمئن باش اگه شماهم چند بار جاری منو ببینی از سیاست و رفتارهای عجیبش تعجب میکنی اونم از یه دختر ۲۸ ساله که نه درس خونده نه جامعه دیده و تو سن کم ازدواج کرده تعجب میکنی که چجدری اینقدر چرچیله ،من ۹ ساله کنارش زندگی میکنم

احساس کردم جاری منو میگی تازه اون ۵سال از من کوچیکتر یعنی آنچنان سیاستی داره که عمرا ترامپ داشته باش ...

بخدا من به خواهرم میگفتم کاش بدن دنیا رو جاری من اداره کنه 😂اززز بس چرچیله 

عزیزم نظر منو بخوای کار خیلی اشتباهی کردی قبول کردی با فامیل شوهر یک جا زندگی کنی با بهترین ادم ها هم ب مشکل میخوری سر این همه با هم بودنه بعدشم تو ضامن رفتار جاریت نیستی هر چی زودتر بفکر ی خونه مستقل برای خودتون باشید همه مشکلات حل میشه من ی مدت کم با مادرشوهرم اینا تو ی خونه بودم با همسرمم ب مشکل خورده بودم تا اینکه جدا شدیم از خانوادش