دوستان یه جاری دارم که هم سن هستیم ۲۸ سالمونه اون ۱۵ ساله ازدواج کرده من ۹ سال و در یک حیاط زندگی میکنیم خونه اونا یک طرف حیاطه خونه من یک طرف خونه مادرشوهر یک طرف تقریبا رابطه مسالمت امیز و محترمانه ای داریم ولی ۹ ساله که از سیاااست ها و رفتارهاش مات و مبهوتم گاهی وقتها شک میکنم که شاید انسان نیست و یا قبلا یبار دنیااومده و رفته ، اززز بس این بشر همه کاراش درست و بدون اشتباهه!!! ببینید یعنی یک کار اشتباه من ازش ندیدم با یک سیاست مرموزانه همه رو شیفته خودش کرده بااینکه از مادرشوهر پدرشوهر بیزاره ولی یجوری باهاشون بزخورد کرده همه پشتش هستن و خیلی براش احترام قائلن وازش حساب میبرن!!! من خیلی روراست و ساده و مهربون هستم باهمه شون ولی اون با هیچ کس مهربون نیست کاملا ساکت و کم حرف و بی رحم ودر عین حال خیلی خونسردانه حرفشو میزنه و همه رو مینشونه سره جاشون، پدرشوهرم خونه بزرگ رو به اونا داد و ما تو خونه ای که نصف خونه اونم نیست نشستیم ولی بااین حال زبونش برای ما دراااز هم هست! اونروز میگفت کی پدرشوهر سند میزنه به اسممون ما دیوار بکشیم واسه خودمون از حیاط😟در حالی که من یا جاری های دیگه ام عمرا جرئت نمیکنیم در حالی که پدرشوهرمون زنده است حرف از تقسیم مال بزنیم و به اینی هم که بهمون داده قانع و راضی هستیم ولی این جاریم یک زبان داره ۲۰۰ متر! از همه بیشتر بهش دادن و باز هم ادعاش میشه ،خیلی تعجبم از رفتاراش ولی هیچ کس بهش جرئت نمیکنه تو بگه! در حالی که من یه لحظه اشتباهی کنم همه ی خانواده باهام بد میشن کم محلی میکنن ، خیلی در مقابل این جاریم احساس خطر و ناامنی دارم یجوری شدم واقعا یه مدته همش فکر میکنم این چجوررری بااین سن کم اینهمه سال همه رو اینطوری تو مشت خودش نگه داشته در صورتی که نه مهربانی و دلسوزی داره نه خدمتی به کسی میکنه !!
ساده و بی ریا که هستم ولی نه ساده ای که به راحتی حرفی بزنه ،مطمئن باش اگه شماهم چند بار جاری منو ببی ...
آخه حرفای شما نشون میده خیلی سیاست داره از اولم از همه زهرچشم گرفته که کسی جرعت نداره بگه بالای چشمت ابرو هست نه اینکه یه موجود افسانه عجیب و ماورایی هست
حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
عزیزم نظر منو بخوای کار خیلی اشتباهی کردی قبول کردی با فامیل شوهر یک جا زندگی کنی با بهترین ادم ها ه ...
اره عزیزم درست میگید من هم موقع ازدواج سنم کم بود و اشتباه کردم اومدم یکجا زندگی کردم باورت میشه بااین سن کم من سالهاست که قرص اعصاب میخوردم و تازه موفق شدم کنار بذارم از بس فشار کشیدم از سیاست های خانواده شوهر و همین جاریم ،از مقایسه هاشون از سرکوب شدن،متاسفانه فعلا شرایط نداریم خونه دیگه بخریم ولی ان شالله در آینده حتما این کار رو میکنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه حرفای شما نشون میده خیلی سیاست داره از اولم از همه زهرچشم گرفته که کسی جرعت نداره بگه بالای چشمت ...
فداتشم جدی که نمیگم موجود ماورایی هست این یک اصطلاح هست از شدته تعجب این حرف رو زدم دیگه یعنی متوجه نشدین؟ منظورم اینکه از بس سیاست داره از بس همه چیزو میدونه و هیچ کاره اشتباهی تو این ۱۵ سال زندگی مشترک نکرده ازش در حیرتم مگه میشه آدم هم کدبانو باشه هم بهترین آشپز هم خانه داری عالی هم شوهرش گوش به فرمانش هم خانواده شوهر مطیعش باشن در صورتی که خودش یه قدم هم برای رضایت کسی برنداشته،ولی من از روزی که عروس شدم با پاکی و صداقت باهمه رفتار کردم محبت کردم تو مشکلاتشون دلسوزی کردم مادرشوهرم سرطان گرفت من افسرده شدم از حال و اوضاع اون، همین جاریم نیشخند میزد میگفت بمن چه بذار بمیره، در حالی که مادرشوهرم شیفته ی اونه و منو با کوچکترین کار پس میزنه بی محلی میکنه
اره عزیزم درست میگید من هم موقع ازدواج سنم کم بود و اشتباه کردم اومدم یکجا زندگی کردم باورت میشه باا ...
نه عزیزم رو خودت عیب نزار منم تو سن کم عقد کردم خیلی زیاد اذیت شدم اگر بچه نداری بچه نیار فعلا که مشکلاتت ده برابره شوهرت باید بره زیر فشار که از اونجا در بیاید ما همه چیمونو همه چی رو فروختیم تا تونستیم بیایم البته شوهرم خودش متوجه شد که داره زندگیمون از دست میره
نه عزیزم ما کلا ماورایی و افسانه ای برای رفتارهای مشکوک دیگه به کار میبریم به این خاطر متوجه منظ ...
ببین چند روز بود پریودم عقب افتاده بود و به حاملگی شک کرده بودم ولی پیش هیج کسی حرفی نزده بودم ، درست فرداش جاریم بدون مقدمه از من حرف میکشید که بفهمه آیا خبری از بچه هست ؟من تعجب کردم چطور درست زمانی که من به حاملگی شک کردم این از بچه و حاملگی حرف میزنه و از من حرف میکشه، یه مثال دیگه بگم بهت چند روز رژیم میگرفتم به کسی هم نگفته بودم فقط کمی غذامو کم کردم ولی فعلا تغییری تو سایز و وزنم نداشتم یهو همین جاریم گفت تصمیم گرفتم رژیم بگیرم و بعد تو چشمهای من زل زد😐یعنی خشکم زد ،هزاران مثال دیگه هم هست که اگه بگم دو جلد کتاب میشه
نه عزیزم ما کلا ماورایی و افسانه ای برای رفتارهای مشکوک دیگه به کار میبریم به این خاطر متوجه منظ ...
عزیزم یه ماه پیش تو فکرم با خودم میگفتم برم چند تا کتاب بخرم و تو خونه بخونم ، حتی به زبون هم نیاوردم تو دلم به خودم گفتم، فرداش جاریم گفت میخوام برم یه کتاب بخرم بخونم🤯 اخه یعنی همه ی این رفتارا و حرفها تصادفیه؟
رفتم یه پارچه خریدم به یه خیاط ناشناس دادم بدوزه ، دو روز بعد جاریم گفت میخوام یه پارچه بخرم ببرم فلان خیاط (همون خیاطی که من دادم)ببرم بدوزه😳 در حالی که اون خیاط رو اصلا نمیشناخت خودشم بخواد کاری کنه به کسی نمیگه و یواشکی میکنه این حرف رو زد که یعنی من فهمیدم تو فلان کار رو کردی یا میخوای بکنی ،بخدا اینجور چیزا رو میبینم ازش میترسم حس میکنم ذهنمو میخونه
استارتر جاری منم خیلی سیاست داره،البته اون خیلی دور خانواده شوهرم میپلگهمیره خونه خواهرشوهرا،تمیزی م ...
ببین بازم نوشتم بخون ،من قشنگ از رفتاراش توی شوکم چندین ساله که همینه ولی همش بخودم میگم لابد از چرچیل بودنشه ولی اخه مگه یه آدم چقد میتونه چرچیل باشه که حتی مغز آدمو بخونه😳🤯
یاخدا شاید حس ششمش خیلی قویهبیشتر از رفتارش باخانواده شوهر بگومثلا برای مادرشوهرت کار انجام میده؟محج ...
نمیدونم والا حس ششمه ، چیه حتی پیش خواهرم و زنداداشم از رفتارهاش میگم اونا هم شوکه شدن و میگن اون یا با جن ها در ارتباطه یا آدم فضایی چیزیه😂 نه عزیزم اصلاااااا به کسی خدمت رسانی نمیکنه ، کار هم نمیکنه پیش مادرشوهرمه ولی خودشو هیچ وقت تو زحمت نمیندازه نهایتش یه ظرف بشوره که اونم همه ما انجام میدیم ، بله حجابش کامله ولی مذهبی و محجبه ی آنچنانی نیست ولی خیلی ظاهر متین و سر سنگین و با شخصیتی داره خییلی عاقله خیییییلی بالغه
بله یه پسر داره ،پسرشم مثل خودش فوووق العاده چرچیل و بدجنسه بااینکه ۱۰ سالشه ولی انگار مرد ۴۰ ساله اس یه حرفایی میزنه یه جوابایی میده آدم خشکش میزنه خیلی هم بی ادبه یعنی کافیه بهش تو بگی یه جوابی میده آدم از خجالت آب میشه، شغل شوهرش کارمنده دولته ، شوهر منم کارمنده شرکت قرار دادی