2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش نمیذاشتی روش تو روت باز بشه جوری که بیاد بگه باهم ببینیم ..حداقل اونجوری نمیتونست چیزی بگه بت

از اول پرو بود خواهر می‌گفت زمین بری هوا بری من فیلم نگاه میکنم اگه خودت میخوای بیا نگاه کن منم گفتم صد سال سیاه نمی‌خوام گناه کنم خجالت بکش که به زنت همچین پیشنهادی میدی

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
این صنعت انقد مافیاهای بزرگی داره و یه صنعت چندهزار میلیاردی هست، هیچ جوره نابودشدنی نیست متاسفانه،

نمیدونم اصلا برام عادی نمیشه هیچ جوره باهاش کنار نمیام خدامیدونه چه زجری میکشم هیچ وقت نمیبخشمش

انقد راه های مختلف رفتم برای حل ک نتیجه نداشت 

الان بیشتر از باز کنم موضوع رو فقط باعث میشه وقیح تر بشه ب خاطر همین چیزی نمیگم خدا نگذره

چرا بعضی ها میگن عادیه همه مردا میبینن؟درک نمیکنم اصلا. عادی نیست و خیلی از خانما کوتاه میان 

این میشه بعدش میشه چت بعدش میشه قرار بعدش خیانت 

نباید بدن کسی دیگه رو ببینه مرد متاهل نباید فکرش یه درصدم بره سمت این کارا

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
مردا احمق تر از این حرفان😁

از نظر من نیستن.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

منم قبلا اعتیاد داشتم ازدواج کردم به دلایلی جدا شدم ولی کس عات کنه سخته حتی باعث کارهای دیگه هم میشه ...

درسته...حالا کاری با اون ندارم ولی میگن انجام نده یا نبینه کسی که مجرد باشه خب آدمه پس اون نیاز رو چی کنه؟!طبیعیه که همه اون نیاز رو داشته باشن و کسی شرایط ازدواج نداشته باشه چیکار کنه دقیقا؟!

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

نمیدونم اصلا برام عادی نمیشه هیچ جوره باهاش کنار نمیام خدامیدونه چه زجری میکشم هیچ وقت نمیبخشمشانقد ...

منم هیچ جوره برام عادی نمیشه، زجری که میکشی رو درک میکنم چون خودمم از سمت بابام این زجر بهم میرسه، عذاب خالصه، 

متاسفانه ما هم برعکسیم عزیزم

اینجوری هم سخته خداییش شوهر منم میدونم عذاب می‌کشه چون دوست داره من خیلی داغ باشم چمیدونم هر شب رابطه باشه ولی من واقعا نمیتونم از پا میفتم

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊