2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعیتش من یبار دیدم شوهرم فهمیدم دیوونه شد و از اون روز ب بعد احترام و حرمتی بینمون نموند ،خب مقصر اونم بود ک یکسال منو نادیده گرفته بود .... وقتی خودم فهمیدم میبینه به روش نیاوردم ولی حالم بد شد ...یعنی اونم موقع مال منو فهمید حق داشت جنگ راه بندازه

علتش رو میپرسم ازش و با ارامش باهاش صحبت میکنم 

میپرسم ایا چیزی رو دوست داره به رابطمون اضافه کنیم 

یا چه انتظاراتی در کل داره که فیلم بیشتر بهش حس خوب میده و صحبت میکنم باهاش 

جنگ و ناراحتی که لازم نیست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من مجردم ناراحت میشم ببینه با اینکه خودم الان بهش معتاد شدم...ولی ازدواج کنم قطعا دیگه نمیبینم

ببخشید قصد دخالت ندارم ولی بنظرم از همین الان دیدنشو ترک کن خیلی اتفاقای خوبی برات میوفته

من مجردم ناراحت میشم ببینه با اینکه خودم الان بهش معتاد شدم...ولی ازدواج کنم قطعا دیگه نمیبینم

بیشتر از اون که طرف مقابل آسیب ببینه خودت آسیب میبینی و این یک خودزنیه

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

منم دیدم نو گوشیش. انقد از چشمم شوهرم افتاد کلا از قلبم پرتش کردم بیرون. برای خودم فقط زندگی میکنم

فقط بخاطر همین کلرش ...منکه هزااار بلا سرم اورده خیانت اعتیاد کتک فحش همه چی ،هنوز من احمق دوسش دارم شایدم وابستگیه و ترس نه دوسداشتن

همین الان ترک کن عزیزم 

فردا دیره 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨