2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی به نظر من دردو سختیایی که من کشیدم هیچکس نمیتونه رد شه از کنارش مرگ و ترجیح میده .شاید بقول روانشناسناهرکی دردیو که داره میکشه و سختیو از نظر خودش سخترین دردا و مشکلات زندگیه که داره  هیچکس نمیتونه تحمل کنه .

اکثرا وقتی توی شرایط سخت قرار می‌گیریم اینجوری فکر میکنیم اما باید بدونیم دردی که ماها میکشیم اینجوری نیست یکی خیلی بیشتر درد بکشه خیلی خیلی کمتر درد هر کسی براش خیلی زجر آوره که بهش میگیم درد :)

مثلا ما نمی‌تونیم به یه نفر برای گم شدن یادگاریش گریه می‌کنه بگیم وای خوش بحالش کاش من جاش بودم چقدر دردش کمه! نه اینجوری نباید گفت و حتی نباید مقایسه کرد چرا که درد هر کسی برای خودش خیلی بزرگه :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

اکثرا وقتی توی شرایط سخت قرار می‌گیریم اینجوری فکر میکنیم اما باید بدونیم دردی که ماها میکشیم اینجور ...

ما 8ساله داریم تاوان گناه نکرده پس میدیم استرس می‌کشیم از این دادگاه به اون دادگاه کلی هزینه و وقت گذاشتیم هر لحظه هم ممکنه به خاطر گناه نکرده بره زندان شوهرم 

ما 8ساله داریم تاوان گناه نکرده پس میدیم استرس می‌کشیم از این دادگاه به اون دادگاه کلی هزینه و وقت گ ...

آره خیلی سخته خیلی ولی خب دوست ندارم درداتو مقایسه کنی دوستم :)

آخه می‌دونی هر کسی دردش برای خودش بزرگه :)

دوست داری بگو

بدتره حمله عصبی بهم دست میده باید اسم چیزایی که اذیتت میکنه حرف و کارو دل شکستگی حتی ادمایی که مسبب حال بدت میشن نیاری که حال روحیت یه ذره خوب بشه بتونی به زندگی که پیش روته برسی 

اره شایدم بخاطر دوری از خدا این بلاها سرمون اومده ولی همیشه سعی کردیم ادمای خوبی باشیم و ازارمون به ...

آره واقعاً اینجوری عالیه🙂🇮🇷❤️

ولی بی گناه پای دار می‌ره اما بالای دار نه ؛ توکلت به خدا باشه :)