2777
2789

هر روز گریه میکنم ۳ روز بیمارستان بستری بودم تو اون ۳ روز خواهرم همراهم بود همه جوره بهم رسید ولی بعدش اون خودشم خونه زندگی داره سر کار می‌ره اون رفت شهر خودش منم برگشتم خونه خودم مامانم فقط روز اول یه تیم ساعت ملاقاتم و بعدش رفت و تو این ۱۴ روز یه بار بهم زنگ زد و دیگه هیچی خانواده شوهرمم دو روز اول میامدن کمک میکردن ولی بعدش اونام در حد روزی ده دقیقه یه رب میان یه سر میزنن و میرن تو یه ساختمون هستیم شوهرمم از حق نگذریم خیلی ازنظر محبت و عاطفی و خورد و خوراک و کمک کردن در حد توانش بهم رسیده ولی بعضی رفتارهای شوهرم  خیلی ناراحتم می‌کنه مثلا تا خودمون تنهاییم همش قربون صدقه خودمو بچم می‌ره دردت تو سرم و دردت تو قلبم از زبونش نمیفته ولی همینکه کسی دور ورمون باشه به بچم بی محلی می‌کنه یا مسخرش می‌کنه و می‌خنده بهش میگه سیاه سوخته و ازین حرفا یا همش میره خواهرزادشو میاره خونه ما و دور ور اون میپلکه بچم انگار از همین الان رقیب داره تو تاپیک هام هست شوهرم در حد افراطی خواهرزادشو دوست داره 

فکر کردم با اومدن بچه خودمون این افراط کم میشه ولی نشده بجای اینکه بازی از رو دوش من برداشته شده اون بچه هم شده یه بار رو دوشم انگار من دو تا بچه دارم و باید مواظب بزرگه باشم به کوچیکه آسیب نرسونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان حالات افسردگی بعد زایمان داری خیلی چیزا تو ذهنت بزرگ میشه.....چه صد روز کسی پیشت باشه چه یک روز بالاخره مسئولیت اون بچه با تو و پدرشه سعی کن کنار بیای ....

راجب موضوع آخر هم که نگران نباش بچتون یکم بزرگ شه شیرین شه وابستگیش نسبت به خواهرزادش کم میشه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
گفتم میگه کاری به تو ندارع من خودم باهاش بازی میکنم

دوتا جیغ بنفش بزن بفهمه 

چقددد بدم میاد مرد ذلیل خانوادش باشه خودمم گرفتار همین موضوع ام 

و طبق تجربه ام اگه زیاد گیر بدی خودت از چشم میوفتی برعکسه 😐😐😐

دوتا جیغ بنفش بزن بفهمه چقددد بدم میاد مرد ذلیل خانوادش باشه خودمم گرفتار همین موضوع ام و طبق تجربه ...

زیاد گیر نمی‌دم ولی خستم کرده دیگه دلم برا بچم میسوزه که باباش خواهرزادشو ازین بیشتر دوست داره همش بچمو نگاه میکنم گریم میگیره 

یکمم به خاطر زایمانت حساس تر میشی

نگران نباش هنوز مردی ندیدم ک بچه خواهرش به بچه خودش ترجیح بده،شوهرمنم میگفت تو فامیل قشنگ تر از خواهر زادم نیست اما الان بچه خودش به چشمش قشنگترینه،بذار یکم بگذره فرصت بده،کم کم تو روش بخنده بابا بگه که دیگه براش میمیره

جمع کن برو خونه مادرت اگر میتونی یک هفته ای بمون

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

عزیزم الان حالات افسردگی بعد زایمان داری خیلی چیزا تو ذهنت بزرگ میشه.....چه صد روز کسی پیشت باشه چه ...

ببین من تو پست هم گفتم درسته تنهام و تا حدودی ازین قضیه ناراحت ولی بیشتر رفتار شوهرم ناراحتم می‌کنه اینکه تا تنهاییم رفتارش یه جوره کسی باشع عوض میشه یا نمیزارع دو دقیقه تنها باشیم می‌ره خواهرزغدشو میاره

چرا مامانت نیومد کمکت ؟رابطتون با هم خوبه ؟ خدارو شکر که تموم شد تو از پسش براوندی پس خودتو ناراحت نکن ، روی شوهرتم حساس نباش که اون بچه رو میاره و دوسش داره بچه تو هنوز نوزاده یکم صبر کن بچه بخنده واکنش نشون بده عاشقش میشه شک نکن هیییییچکس جای بچه خود آدمو نمیگیره همه چیزیش از بچه های مردم جذاب تره صبر داشته باش به زودی میبینی موفق باشی 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
زیاد گیر نمی‌دم ولی خستم کرده دیگه دلم برا بچم میسوزه که باباش خواهرزادشو ازین بیشتر دوست داره همش ب ...

درکت میکنم ولی اصن اینجوری فک نکن بزار بچت بگه بابا بعدا یه تار موشو به خوداهرزادش نمیده حالا خواهرزادش دختره یا پسر؟بچه خودت چیه ؟؟

یکمم به خاطر زایمانت حساس تر میشینگران نباش هنوز مردی ندیدم ک بچه خواهرش به بچه خودش ترجیح بده،شوهرم ...

متاسفانه تو این اوضاع خونه مادرم امن نیست وگرنه قصدم همین بود که برم

زیاد گیر نمی‌دم ولی خستم کرده دیگه دلم برا بچم میسوزه که باباش خواهرزادشو ازین بیشتر دوست داره همش ب ...

بخاطر زایمانته

منم همش گریه میکردن

این روزا میگذره سال دیگه این موقع بچخ از سر و کولت بالا میرع وقت نداری یه دسشویی بری

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

درکت میکنم ولی اصن اینجوری فک نکن بزار بچت بگه بابا بعدا یه تار موشو به خوداهرزادش نمیده حالا خواهرز ...

خواهرزادش دختره بچه خودم پسر 

خدا شاهده شوهرم مثل دیوانه ها شده از عشق خواهرزادش