2777
2789
عنوان

همه ازم بدشون میاد حتی خانوادم

153 بازدید | 14 پست

اینهمه تلاش که خانوادم ازم راضی باشن این همه خلا حس میکردم تا الان تو زندگیم و کلی بدبختی و بیچارگی دقیق ک نگا میکنم میبینم مشکل اصلیش خانوادمن مخصوصا مادرم انگار از بچگی ازم متنفر بوده منی ک برعکس انقدر بهش وابسته بودم 

داعم بهم میگه همه ازت متنفرن واقعاهم راس میگه هیچکش ازم خوششش نمیاد شوهرم خانوادش خوده مادرم بابامم ک یه ادمه منفعله هرچی مادرم بگه همونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی اوقات همینطوریه 

وای دلیل بر این نیست که تو بد باشی 

نو خوب باش و خودتو دوس داشته باش 

ادم درست به نفع خودشه که قدرتو بدونه

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

گاهی اوقات همینطوریه وای دلیل بر این نیست که تو بد باشی نو خوب باش و خودتو دوس داشته باش ادم درست به ...

ینی من خوب نیستم که همه بدشون میاد هرکاری کردم ولی گوشتم تلخه انگار

ینی من خوب نیستم که همه بدشون میاد هرکاری کردم ولی گوشتم تلخه انگار

نه عزیزم ربطی نداره 

یا مکان هایی هستیم که ادما سمین 

یام یکم صمیمانه تر رفتار کنیم درست میشه 

،

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

منم همینطور برات مهم نباشه حالا مثلا دوستت داشتن چی میشد

تنها نبودم تو مسافرتا مهمونیا همشون سرگرم همن توهم هم نیست با من بد برخورد میکنن حتی دعوا مثل اینکه من دشمناشونو یادشون میندازم

مامانت یه چیزی گفته خودش چقد محبوبه و همه کشته مردشن،،،دوستمون داشته باشن ک چی بشه،،به درک ک دوستمون ندارن،،دوستمون ندارن چون اجازه نزدیک شدن بیش از حد و سواستفاده ب کسی نمیدیم سرمون تو کار خودمونه بی حاشیه و ارومیم باور کن 

مامانت یه چیزی گفته خودش چقد محبوبه و همه کشته مردشن،،،دوستمون داشته باشن ک چی بشه،،به درک ک دوستمون ...

خودش،کلی دوست و خواهراش و کلی فامیل من تکو تنها 

اتفاقا من خیلی مهربونم خلی جاها دستشونو تونستم گرفتم از خودم گذشتم ولی اینا انگار نه انگار اونی تو چششونه که زبون بریزه 

تنها نبودم تو مسافرتا مهمونیا همشون سرگرم همن توهم هم نیست با من بد برخورد میکنن حتی دعوا مثل اینکه ...

منمممم همیشه تنها بودم حتی سلف دانشگاه تنها کسی ک تنهایی غذا میخورد من بودم 

تازه دست کمم هم میگیزن

اونام ب درک

🥲😔😔میدونی چیه من همیشه توهمه ابنو داشتم چون خانوادمن دوسم دارن نگو همش پوشالی بوده خودمو گول میزدم هیچیم براشون تا الان مهم نبوده حتی انقدر از یکی دیگ تعریف کردن از من بد گفتن شوهرم رفت با اون دختر اوکی شد اینا گفتن عیب نداره مرده