2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 41 پست

ول کن بابا ،توی ذهن خودت بزرگش کردی ،حالا هر چی بوده گذشته ،خجالتم نکش ،دخترای مردم الان راحت جلو ننه باباشون از دوس پسراشون تعریف میکنن .نمیخواد انقدر سخت بگیری .یاد قدیما افتادم دخترا عکس سه در چهار با مغنعه شون پخش می‌شد خودکشی میکردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور این ننگ روی من پاک میشه؟ من گواهی هم داشته باشم خونوادم فکر میکنن در حقشون خیانت کردم حالا هرچق ...

ننگ چیه دختر این چه حرفیه میزنی!!! تو حتی اگه رابطه هم داشته بودی نباید این حرفو بزنی راجب خودت مگه ارزش تو به این چیزاست؟!!!!

نتونستم انتخاب درستی داشته باشم و کاری کنم انجامش نده هرچند که من در برابرش هیچی بودم زوری نداشتم و ...

الان چون با نامزدت رابطه داشتی میخوای خودتو بکشی و فکر می‌کنی این یه ننگه؟ شوخی میکنی؟! ملت با دوس پسرشون رابطه دارن این ک نامزدت بوده دست بردااااار 

همش حس میکنم کثیفم من نمیدونم چطور بگم نخواستم اذیت بودم و ترسیده بودم بگم اصلا از اتاقم نمیتونم بیر ...

توبهترینی،واقعا ازته دلم میگم انقدرپاکی که الان بابتش ناراحتی،وگرنه عین خیالتم نبود

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
الان چون با نامزدت رابطه داشتی میخوای خودتو بکشی و فکر می‌کنی این یه ننگه؟ شوخی میکنی؟! ملت با دوس پ ...

کاش اطرافیان منم اینطور فکر میکردن ،کاش حداقل با میلم انجام میشد کاش حداقل بخاطرش یکسال تنهایی با تهدیداش سر نمیکردم و اینو میشنیدم و تازه من با خودشون رفتم پزشکی قانونی گفتن سالمی و نامه گرفتم اما بازم حس سردی و نگاه بدی دارن بهم خجالت میکشم بشینم کنارشون همش تو اتاقم 

مرسی ازت حرفات قشنگه

قربونت برم فقط حرف نیست واقعیته. اطرافیانتو پرت کن دور. اونا با افکار پوسیدشون به کجا رسیدن؟ این نشونه‌ی اینه که افکار تو نباید با اونا هم جهت باشه وگرنه نتیجه یکسان خواهد شد

قربونت برم فقط حرف نیست واقعیته. اطرافیانتو پرت کن دور. اونا با افکار پوسیدشون به کجا رسیدن؟ این نشو ...

در ضمن بهت پیشنهاد میکنم نت که وصل شد برو یوتیوب بزن آنیلیش و ویدیوهاشو ببین. قول میدم کمکت میکنه

قربونت برم از دل پاکی خودته این نظر

خدا نکنه عزیزم ،من حرف دلمو زدم و حقیقت گفتم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر