من نامزدم با گول و زور بهم نزدیک شد و جدا شدم یه مدت طولانی کسی نمیدونست و منو تهدید و مجبور به خواسته هاش میکرد اما من قبول نکردم و اون به خونوادم گفت و دیگه نمیتونم تو چشماشون نگاه کنم حالم خیلی بده بخاطر من نتونن چیزی بگن و اون طرف بگن خودشم خواسته و بی حیا جلوه داده بشم رفتم دکتر دیروز و نامه داد و گفت سالمی و نوعی هست که خونریزی نداری ،ولی بازم حالم بده لطفا کسی مرگ با درد کمتری میدونه بگه دیگه نمیتونم خیلی اذیتم یکساله تازه با این شرایط من درس میخوندم قبول شدم تازه داشتم براش خوشحالی میکردم اما ن من خیلی حالم بده خجالت میکشم و نمیتونم بفهمونم منو مقصر ندونید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همش حس میکنم کثیفم من نمیدونم چطور بگم نخواستم اذیت بودم و ترسیده بودم بگم اصلا از اتاقم نمیتونم بیر ...
مگه نامزدت نبود ؟ نمیخوام بگم کار درستی کردیا نه . فقط میخوام بگم اشتباه کردی تاوانشم همین حال بدت بوده که پس دادی . چرا باید خودتو بکشی ؟ خدا میبخشه . به خدا توکل کن باهاش صحبت کن . از امام ها کمک بگیر قطعا بهتر میشه حالت. به ارامش میرسی
تو دوره ای نیستیم که ارزش زن بر مبنای همچین چیزی باشه. میدونم سختته میدونم چقدر در رنجی ولی فقط یه لحظه از دید متفاوتی بهش نگاه کن. ببین چقدر زود همچی تغییر میکنه. اینهمه زن خراب هست هیچی رو به یه ورشونم نمیگیرن حالا تو واسه یبار اونم با نامزدت خودتو سرزنش میکنی؟
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی