2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش حس میکنم کثیفم من نمیدونم چطور بگم نخواستم اذیت بودم و ترسیده بودم بگم اصلا از اتاقم نمیتونم بیر ...

اصلا این فکرو نکن فعلا از اتاقت بیرون نیا چند روز بگذره 

تو خودت بکشی واسه خانوادت بدتر میشه بعد میگن دیدی دخترشون یه کاری کرده و مقصر بوده که خودکشی کرده پدر و مادرت بیشتر خجالت میکشن

قوی باش 

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

بیخیااااااااااااال بابا چرا ارزش خودتو انقد آوردی پایین؟؟؟؟ تو حتی اگه با/کره هم نبودی نباید همچین ف ...

چطور این ننگ روی من پاک میشه؟ من گواهی هم داشته باشم خونوادم فکر میکنن در حقشون خیانت کردم حالا هرچقدر بگم من نخواستم

همش حس میکنم کثیفم من نمیدونم چطور بگم نخواستم اذیت بودم و ترسیده بودم بگم اصلا از اتاقم نمیتونم بیر ...

مگه نامزدت نبود ؟ نمیخوام بگم کار درستی کردیا  نه . فقط میخوام بگم اشتباه کردی تاوانشم همین حال بدت بوده که پس دادی . چرا باید خودتو بکشی ؟ خدا میبخشه . به خدا توکل کن باهاش صحبت کن . از امام ها کمک بگیر قطعا بهتر میشه حالت. به ارامش میرسی 

چرا بچه خوبی نبودی؟ چیکار کردی که همچین فکری راجب خودت میکنی؟

نتونستم انتخاب درستی داشته باشم و کاری کنم انجامش نده هرچند که من در برابرش هیچی بودم زوری نداشتم  ولی منو مقصر میدونن

چطور این ننگ روی من پاک میشه؟ من گواهی هم داشته باشم خونوادم فکر میکنن در حقشون خیانت کردم حالا هرچق ...

رها کن این عذاب وجدان

تو عذاب بکشی چه فرقی به حال خانوادت داره

خود خواه باش دختر خوب

همه ما آدما اشتباه می‌کنیم

بخدا این داستان الان دیگه اصلا مهم نیس

تو فک میکنی همه اینا که ازدواج میکنن پاک پاک هستن

تو از خیلی هاش خیلییی پاک تری

ازش جدا شو و رو اعتماد به نفس و عزت نفست کار کن نمیشه که آدم سر همچین چیز مسخره ای خودشو بکشهههه پاک ...

ولی خونوادم و بقیه به این میبینن با اینکه گواهی گرفتم اما این سنگینی و سردی داره عذابم میده

خوشم میاد تاپیک پیروزی و .... میزنین بعد از ترس قفل میکنین.

وقتی میدونین هیچکی موافق نیست و نظرات علیه تونه نزنین خب،چه کاریه؟

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

تو دوره ای نیستیم که ارزش زن بر مبنای همچین چیزی باشه. میدونم سختته میدونم چقدر در رنجی ولی فقط یه لحظه از دید متفاوتی بهش نگاه کن. ببین چقدر زود همچی تغییر میکنه. اینهمه زن خراب هست هیچی رو به یه ورشونم نمیگیرن حالا تو واسه یبار اونم با نامزدت خودتو سرزنش میکنی؟

ولی خونوادم و بقیه به این میبینن با اینکه گواهی گرفتم اما این سنگینی و سردی داره عذابم میده

یکم بگذره درست میشه . زمان بده هم به خودت هم خانوادت . الان بازم با نامزدت در ارتباطی یا تموم کردین ؟

نه کثیف اونه نه تو(:

کاربری از 4/403 دست منه قبلش چن ماه دست دوستم بود

عزیزم الان ک اسرائیل اومده کمک

پاشو برو پایگاه یا پادگانی چیزی

موشک ک زد سریع میمیری بدون درد و تضمینی 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی