2777
2789

طبیعیه ی هفتس اوکی شدیم خیلی صمیمی شدیم (صمیمی شدن منظورم نگران شدن همه رازامونو میگیم)

ربط ب مسائل دیگه ندید هنوز دستمم نگرفته

شوهر من از ثانیه اول راحت بود 

حتی همو ندیده بودیم،زنگ که میزد انگار ده ساله باهام آشنا بوده

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. نبایدم بگیره.

در همون صحبت هم حدود شرع رو باید نگه داشت. اصلا ارتباط با نامحرم خیلی تذکر داده شده.

ضرورت ارتباطتون چیه؟

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

من چون از یکماه و نیم قبلش به محل کارم رفت و آمد داشت یعنی خودش کار داشت نه واسه خاطر من.

منم روش کراش زده بودم از همون موقع واسه همین بعد  دو هفته از پشنهاد آشناییش هم نسبتا صمیمی شدیم.

چی بگم 

من خودم از اطلاعات ی جا یهویی دادن بدم میاد و دوست دارم در گذر زمان پازل آدما بچینم و طرف مقابل منم همین طور بود 

در گذر زمان رابطه مون جلو تر رفتیم فهمیدم میتونم اعتماد کنم یا نه 

اینکه بخوام سر یک هفته راز دلم بگم از خانواده ام بگم درست نیست و منطقی پشت اش نیست 

اره دقیقا ماهم خودت چی خودتم مثل خودش شدی؟

نه،من خیلی دیرجوشم 

والا هفته پیش رفتیم بستنی فروشی،گفت چی دوست داری معذب بودم بگم،بعد ده سال 

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چی بگم من خودم از اطلاعات ی جا یهویی دادن بدم میاد و دوست دارم در گذر زمان پازل آدما بچینم و طرف مقا ...

ن از خانواده نگفتیم 

منولد چ ماهی 

چ رنگی دوس داری 

دوستای صمیمیت اینا

ن از خانواده نگفتیم منولد چ ماهی چ رنگی دوس داری دوستای صمیمیت اینا

حد نگه دار اینو بهت میگم هر چقدر سخت تر به دست برسی واقعا برای طرفت جذاب تر 

من خودم اینطور ام از صمیمیت بیجا بدم میاد و همیشه میگم آتیش تند زود خاموش میشه پس افراط بیش از حد جذاب نیست