2777
2789

تایپک قبل رو‌بخونید لطفا

اینم بگم بارها تلاش کردم درستش کنم

بارها سعی کردم ببخشمش اما دیگه توانی برام باقی نمونده حتی یادم نمیره حتی یه ظلمش رو‌

تایپک قبل کامل تعریف کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌ همین تاپیک هم به سختی تا آخر خوندم.توقع داری برم‌ یه تاپیک دیگه بخونم‌تا ذهنیت پیدا کنم؟چی فک ...

دوست قشنگ و نازنینم من از دوستانی کمک خواستم‌که حوصله تایپکم رو دارن نه از کسی طلب دارم نه توقع اگر اذیت میشید نخونید اجباری که نیست

سلام عزیزم ، بلایی نیست که مادرت سرت نیاورده باشه ، الان چه راهنمایی ای میخوای ؟ میخوای ببینی قطع را ...

اره میخوام ببینم این‌کارم درسته اخه همیشه گفتن به پدر و مادر خود نیکی کنید بهرحال شیرم داده بزرگم کرده دکتر بردتم برام لباس خریده و زحمت کشیده و بخش زیادی از هزینه تحصیلم رو داده میگم نکنه ولش کنم بعد کارما پس بدم یا بمیره دلم براش تنگ بشه

اره میخوام ببینم این‌کارم درسته اخه همیشه گفتن به پدر و مادر خود نیکی کنید بهرحال شیرم داده بزرگم کر ...

خیلی ببخشید اینو میگم باتوجه به تاپیک. قبلت زحمتش فقط دستاش بوده که تو رو باهشون کتک زده زحمتی نبوده خرج دانشکاهتم بابات داده اون چکاره بود

🎀  𝑀𝓎 𝒸𝒽𝒾𝓁𝒹𝓇𝑒𝓃 𝒶𝓇𝑒 𝓂𝓎 𝓁𝒾𝒻𝑒  🎀  
ببخشید دوستم میدونم خیلی طولانی بود

ناراحتیم فقط برا خودت بوده که اینقد اذیت شدی میگن فقط عاق والدین نیست عاق فرزندم هست خدا پشت و پناهته عزیزم 

🎀  𝑀𝓎 𝒸𝒽𝒾𝓁𝒹𝓇𝑒𝓃 𝒶𝓇𝑒 𝓂𝓎 𝓁𝒾𝒻𝑒  🎀  
خیلی ببخشید اینو میگم باتوجه به تاپیک. قبلت زحمتش فقط دستاش بوده که تو رو باهشون کتک زده زحمتی نبوده ...

نه بابام از یه جا به بعد گفت خرجت رو‌نمیدم هر چی هم دادم باید بنویسی رو کاغذ بعدا به نرخ روز پس بدی بعد که رفتم سرکار بهشون دادم 

دیگه مامانم میرفت سرکار پول لباس و کتابام رو میداد تقریبا ۱۵ سال لباسام مامانم میخرید

اره میخوام ببینم این‌کارم درسته اخه همیشه گفتن به پدر و مادر خود نیکی کنید بهرحال شیرم داده بزرگم کر ...

وقتی پَسِت میزنه ، اجازه نمیده حتی یه بوسش کنی ، به نظرم رابطه ات رو باهاش خیلی کم کن ، نرو خونشون ، فقط تلفنی گهگاهی باهاش در تماس باش ، اون چیزایی هم که قدیما میگفتن خیییلی زیاد جدی نگیر ، بیشتر از این ادامه بدی روان خودت به هم میریزه ، 

برای اینکه گذشته ات هم اینقدر آزارت نده ، تمااام اذیت هایی که این سال ها بهت کرده ، تو یه دفتر بنویس ، بعد هم پاره کن بریز دور ، حالت خیلی بهتر میشه ، چندین بار اینکارو انجام بده 

ناراحتیم فقط برا خودت بوده که اینقد اذیت شدی میگن فقط عاق والدین نیست عاق فرزندم هست خدا پشت و پناهت ...

واقعا خیلی جاها خدا دستم ر‌‌و‌گرفت همیشه میگم خدایا تو بغلم کن‌تو مامانم باش تو درستش کن

ممنونم از دلگرمیت من واقعا حلالش کردم خدا هم‌از من بگذره اگر خطایی کردم بعدها که جدا شدم ازشون هرچی میگفت ۴ تا میذاشتم روش جوابش میدادم