2777
2789
عنوان

با مامانم قط رابطه کردم به راهنماییتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 20 پست
نه بابام از یه جا به بعد گفت خرجت رو‌نمیدم هر چی هم دادم باید بنویسی رو کاغذ بعدا به نرخ روز پس بدی ...

خب وظیفش بوده من اگه بچه هامم تامین نکنم بدرد چی میخورم منی اینارو به این دنیا اوردم پس وظیفمه 

🎀  𝑀𝓎 𝒸𝒽𝒾𝓁𝒹𝓇𝑒𝓃 𝒶𝓇𝑒 𝓂𝓎 𝓁𝒾𝒻𝑒  🎀  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میخوام ببینم این‌کارم درسته اخه همیشه گفتن به پدر و مادر خود نیکی کنید بهرحال شیرم داده بزرگم کر ...

عزیزم منم مادری مشابه مادر شما دارم تازه واسه من بابامم خوب نیست 

منم جونمو برداشتم و فرار کردم و قطع رابطه هیچ خیری برام نداشتن و ندارن وضع مالی خوب دارن و من انقد زیر فشار مالی بودم ولی هیچ کمکی نکردن بهم هیچی 

من درکت میکنم داستانت واسم خیلی آشناست 

بهترین کارو کردی رابطه رو قطع کردی برای آرامش و سلامت روح خودت و همسرت و بچه ای که در آینده قراره تو مادرش بشی 

تو که نمیخوای یه مادر عین مادر خودت باشی برای بچت؟!

قطع رابطه گاهی وقتا آخرین راه حل مؤثره هرچند تلخه 

روانشناسا هم حتی توصیه میکنن 

کارای محدودی که برات کرده هم وظیفه ش بوده بالاخره تورو به دنیا آورده ‌و در قبالت وظایفی داشته بخاطرش از تصمیمت پشیمون نشو

من پدر و مادرمو رها کردم و واگذار کردم به عدالت خدا دیگه هم خودمو بخاطر گذشته آزار نمیدم تو هم همینکارو کن دوست خوبم

واقعا خیلی جاها خدا دستم ر‌‌و‌گرفت همیشه میگم خدایا تو بغلم کن‌تو مامانم باش تو درستش کنممنونم از دل ...

منم وقتی کم کم مستقل شدم نسبت بهشون خیلی جری شدم این طبیعیه بخاطر ظلمایی هست که سالها بهت کردن و تو چون ضعیف بودی و پدر و مادرت بودن نتونستی جواب بدی اینهمه خشم توی وجودت جمع شده 

دقیقا آدمایی مثل ما که حکمت خدا این بوده پدر و مادر نرمال و خوبی نداشته باشن خیلی خدا هواشونو داره یوقت فک نکنی تنها و بی کسی خدا برای تو مادری میکنه برای من که خیلی کرده 

زندگی ای که من الان دارم فقط کار خداست وگرنه با اون پدر و مادر داغون معلوم نبود الان چی بودم ‌و چه زندگی داغونی میداشتم