الان خیلی دو دلم البته عقیم کنم یه گربه دیگه میارم تنها و افسرده نشه
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
دامپزشک به من گفت بذار یکبار حامله بشه و زایمان کنه بعدش عقیم
گربه هرچقدر زایمان کنه عمرش کوتاهتر میشه
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمی کنم. اذیت شدن بخاطرش هم تو ذاتشه. تو الان بری درس بخونی، کار کنی شوهر کنی بچه دار بشی یا هرچی خوشحال تری یا اینکه بشینی یه گوشه هیچ کاری نکنی اذیت هم نشی؟ هر موجودی باید سیر طبیعی زندگیش رو طی کنه.
آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین.
دامپزشک به من گفت بذار یکبار حامله بشه و زایمان کنه بعدش عقیم گربه هرچقدر زایمان کنه عمرش کوتاهتر می ...
اره من زیاد گربه داشتم
ولی گفتم بذار اول باردار بشه بعد زایمان بچه هاش که دوماهه شدن میرم عقیم میکنم
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
من نمی کنم. اذیت شدن بخاطرش هم تو ذاتشه. تو الان بری درس بخونی، کار کنی شوهر کنی بچه دار بشی یا هرچی ...
فرق داره
این بچه الان خودش هم اذیت میشه و زجر میکشه
بعد عقیم کنم یه گربه دیگه براش میارم میبرمش یه پارکی هست برای گربه ها اونجا بازی کنه
منم یه گربه ی زخمی رو دارم درمان میکنم با کمک بچه های سایت پاش شکسته بود جراحی شد ..
آخی عزیزم خدا خیرت بده