2777
2789

با نامزدی که هیچ چیزی راجع به خودش و خانوادش نمیگه چیکار باید کرد؟

یعنی یه اتفاقی بیفته من از این و اون میشنوم و وقتی میگم چرا نمیگی میگه یادم رفت. بعدش هم میگه اگه متاهل بودیم میگفتم الان شرایط فرق میکنه. ولی میدونم داره مث سگ دروغ میگه. وگرنه من قبلا با ادمی دوست بودم که لحظه به لحظه همه چیو گزارش میداد بهم 

قضاوتم نکنیدا ولی وقتی این رفتارشو میبینم دلم برای رابطه‌ی قبلیم خیلی تنگ میشه و متاسفانه تو ذهنم واقعا خیانت میکنم. همش دلم تنگ میشه برای یکی که از ته دلم دوستش داشتم و نشد بخاطر من😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیی

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بنده خدا نامزدت ک داری بهش خیانت میکنی 

هر کسی یه جوریه 

از اول دیدی اینجوره و نامزد کردی 

یه لطف کن بهش از ازش جدا شو بنده خدا لیاقتش بیشتر از زن خائنه

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

حرفففف بزنید باهممم حلش کنید اینجوری ادامه نده بگو یا بهم میگیم چیزای مهمو یا هیچی 

شمام برا اینکه اون یاد بگیره هرچیزی میشه بهش بگو تا اونم همبن کارو کنه

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

نمیدونم ولی بعضی پسرا واقعا یادشون میره مال منم همینطوره بعضی اوقات یچیزایی رو ک میگه تعجب میکنه میگه مگه برات نگفتم میگم نه فکر میکنه من یادم رفته خودش همیشه میگه اتفاقا یادم میره وگرنه میگم