2777
2789
عنوان

نامزدی که اصلااا نمیگه چیکار میکنه کجا میره

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 31 پست
بنده خدا نامزدت ک داری بهش خیانت میکنی هر کسی یه جوریه از اول دیدی اینجوره و نامزد کردی یه لطف کن به ...

عزیزم گفتم تو ذهنم فکر میکنم به کسی که قبلا دوستش داشتم.  وکرنه خیانت نمیکنم. خودم حس میکنم خیانته عذاب وجدان هم دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفففف بزنید باهممم حلش کنید اینجوری ادامه نده بگو یا بهم میگیم چیزای مهمو یا هیچی شمام برا اینکه او ...

به خدا گفتم. میگه واجب باشه میگم بقیه یادم نمیفته مهم نیستن. درحالیکه میفهمم پنهون کاری میکنه 

عزیزم گفتم تو ذهنم فکر میکنم به کسی که قبلا دوستش داشتم. وکرنه خیانت نمیکنم. خودم حس میکنم خیانته ع ...

عذاب وجدان نداشته باش حق داری تا وقتی آدم بهتر از اونی که عاشقش بودید قبلاً پیدا نکردی همیشه اون تو قلبته طبیعیه 

بنظرم اگه رفتار نامزدت عصبیت می‌کنه همین الان باهاش بهم بزن والا آرامش خیلی مهمه

عذاب وجدان نداشته باش حق داری تا وقتی آدم بهتر از اونی که عاشقش بودید قبلاً پیدا نکردی همیشه اون تو ...

وقتی میگم این حرفارو میگه یکی بهترشو پیدا کردی  بهونه میکنی. زود دست پیشو میگیره پس نیفته

گفتن حرفا یا مسائل دیگران چه اهمیتی داره واست که دوست داری بیاد همه چی رو بهت بگه

عزیزم ما که نامزدیم خب. شبا کنار هم نیستیم کلا. مجبوریم با کوشی چت کنیم که اقای محترم هیییییچ حرفی ندارن. فقط مثبت ۱۸ میتونه حرف بزنه که اونم به من برمیخوره و من ادامه نمیدم. و اینطور میشه که ما اصلا در طول روز هیچ حرفی نمیزنم 

من سعی میکنم خیلی چیزها بهش بگم هی بحثو باز کنم. ولی اون حتی حرف منو هم ادامه نمیده

مگه دوسپسرته این حرف و میزنه؟؟

از اول میگفت  تو از من خیلی سرتری. چرا باهام موندی فلان. الانم توهم اینو داره من میخوام ولش کنم. یا اینکه زرنگ بازیش اینه که من کوتاه بیام نمیدونم☹️