2777
2789
عنوان

غلط بکنید زن مرد بچه دار شید

1144 بازدید | 66 پست

چندین ساله زحمت کشیدم همیشه خدا هم کتک خوردم میگه زن کوپن کتکش باید پر شه کار اداری تحصیلات داره ها 

منم ارشد خوندم ولی چون ازدواج دوممه تحمل کردم حتی بچه آوردم که زندگیم ادامه دار شه پسرش هر کاری کرده ک زندگیم خراب شه حالا از خونه دوست من دزدی کرده گفتم چرا آخه کا مهمونش بودیم آبروم رفت شوهرم اومد ب جای دعوا با اون با من دعوا کرد با پسرش رفتن 

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستش بشکنه ایشاللهههههه

هیچ درمانی نداشته باشه کوپنی نباشه خرجش کنه 

مردک عوضی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بیچاره بچه که اوردی

دلم برا بچه ام میسوزه عذاب وجدان دارم دیگه شما نگین خونه بابام گفتم بچه داره زنش نمیشم دعوا راه انداختن برو فقط بعدشم راه برگشت نداشتم

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
والا ما بچه های بی مادر هم خیلی خوشحال میشیمزنی آوار نشه روی زندگی مادرمون تورتونو برای مردهای بی بچ ...

زشته 

چرا به خودت اجازه میدی انقدر راحت قلب یکی که همجنسته بشکنی؟

تو از فردای خودت مطمینی؟

مطمینی تقدیر خودت اینجوری رقم نخواهد خورد؟

من کرده پشت دره ها!!!

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁