من ته تغاری ام و تک دختر بعد چند تا پسر
داداش بزرگم پزشک و بهتر از برادرای شما نباشه خیلی اقاست ، جنتلمن ، خوش قد و بالا ، خوش قیافه ، بودن تو اقوام خانواده هایی که دوست داشتن وصلت کنن باهامون این وسط زن داداشم خیلی ارتباط نزدیکی نداشت باهامون چند سال عاشق داداشم بود منتها بخاطر تفاوت طبقاتی اصلا تابلو نمیکرد چون احتمال ازدواج و کم میدونسته ، وقتی من خیلی اتفاقی فهمیدم از اونجایی که خیلی خانم بود باهاش ارتباط گرفتم ، با برادرمم صحبت کردم و با هم ارتباط گرفتن و داداشمم عاشق اخلاق و شخصیتش شد و ازدواج کردن بچه هم دارن ، با اینکه از لحاظ ظاهر و این مسائل هم پایینتره اما انقدر خوبه که داداشم همیشه میگه بهتر از این دختر برام پیدا نمیشد ، مادرم چند بار خواسته یه ازار کوچیکی برسونه نذاشتم ، باهاش کلی بحث کردم که کاریش نداشته باشه بزاره زندگیشونو بکنن ، کلا مادرم با اینکه هیچی تو زندگی با پدرم کم نداشته از عشق و رفاه ولی نمیتونه ببینه داداشم زنشو دوست داره یا مثلا همسرم عاشق منه دوست داره هی خراب کنه یا یه ازاری برسونه
حالا عنوانم که شوخی بود ولی الان یه جا دیدم خیلی از خواهرشوهرا شاکی هستن خواستم اینو بگم که زن داداشم برام کمتر از خواهر نیست و برای ارامششون هر کاری میکنم 😅