2777
2789
عنوان

چه خواهرشوهر خوبی ام 😝

306 بازدید | 11 پست

من ته تغاری ام و تک دختر بعد چند تا پسر 

داداش بزرگم پزشک و بهتر از برادرای شما نباشه خیلی اقاست ، جنتلمن ، خوش قد و بالا ، خوش قیافه ، بودن تو اقوام خانواده هایی که دوست داشتن وصلت کنن باهامون این وسط زن داداشم خیلی ارتباط نزدیکی نداشت باهامون چند سال عاشق داداشم بود منتها بخاطر تفاوت طبقاتی اصلا تابلو نمیکرد چون احتمال ازدواج و کم میدونسته ، وقتی من خیلی اتفاقی فهمیدم از اونجایی که خیلی خانم بود باهاش ارتباط گرفتم ، با برادرمم صحبت کردم و با هم ارتباط گرفتن و داداشمم عاشق اخلاق و شخصیتش شد و ازدواج کردن بچه هم دارن ، با اینکه از لحاظ ظاهر و این مسائل هم پایینتره اما انقدر خوبه که داداشم همیشه میگه بهتر از این دختر برام پیدا نمیشد ، مادرم چند بار خواسته یه ازار کوچیکی برسونه نذاشتم ، باهاش کلی بحث کردم که کاریش نداشته باشه بزاره زندگیشونو بکنن ، کلا مادرم با اینکه هیچی تو زندگی با پدرم کم نداشته از عشق و رفاه ولی نمیتونه ببینه داداشم زنشو دوست داره یا مثلا همسرم عاشق منه دوست داره هی خراب کنه یا یه ازاری برسونه 

حالا عنوانم که شوخی بود ولی الان یه جا دیدم خیلی از خواهرشوهرا شاکی هستن خواستم اینو بگم که زن داداشم برام کمتر از خواهر نیست و برای ارامششون هر کاری میکنم 😅

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرام به من کار ندارن .

اما با جاریم چرا .

چون شوهرم نذاشت  پدرشوهرم بهمون کمک کنه یا چیزی بده یا عروسی و طلا بخره . خودش خرید .

اما برای جاریمو پدرشوهر مرحومم انجام داد.  واسه همین  میبینن کل پولای  پدرشوهرم میره جیب  اونا . دشمن میشن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چقد قشنگ افرین به شعورت من نمیدونم این مامانا چشونه خوشحال باش که بچه ت خوشبخته وااااا

مادرم با اینکه روانشناس بالینیه ولی خودشون بسیار دکتر لازمن 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد