2777
2789
پیجه پی وی پیجه شخصیه ایا من اجازه و انتخاب ندارم که قبولش کنم درخواستشو؟ و اینکه کجاش گفتم برهنه هر ...

عزیزم خب معمولا پیج های پی وی با فالور کم اکثرا فقط خانواده و دوستا هست یعنی برای غریبه باز نمیکنن و اینکه خودت گفتی عکسام خفن و بدون چهره اس و یه استوری مخصوص ایشون گذاشتی که قابل پخش برای عموم نبوده !😐خب عکس با مانتو و شال تو پارک نبوده به هر حال

من حرفم اینه ریپلای کردن تو اینستا راحت ترین چیزه چون میبینی یه متن ساده میزاری همه ریپ میزنن چه برسه عکس خودت باشه اونم پسر پسند منظور چیز دور از ذهن نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم نمیدونم در لحظه سریع تصمیم میگیرم چی بگم 🤣🤣باید بهم بگیددر رابطه با چیه کلی کع نمیشه😂🤦🏻‍ ...

لعنت بهت

خب دونه دونه‌بگو

ببینیم چیکارا میکردی

خیلی صنینی بودی اولش یا خشکو مغرور؟

من فیسم خوبه ولی اخلاقم اون اولا خیلی خشکه چون محتاطم 

برا همین بیشتر همه جذب قیافم میشن و با اخلاقم دفعش میکنم😬😂

عزیزم خب معمولا پیج های پی وی با فالور کم اکثرا فقط خانواده و دوستا هست یعنی برای غریبه باز نمیکنن و ...

خیر پیجه پی وی منظورم پیجیه که قفله و فالورامم زیر ۱۰۰تا هست توضیح دادم میشناختمش ادمه سرشناسی هست از قیافشم خوشم میومد قبول کردم درحواستشو وقتی خواستم کردم کسی قانون نذاشته پیج پابلیک باید بزنی غریبه قبول کنی که  

منم گفتم به دلایله خانوادگی عکسایه نو فیس میزارم چون عکسام خیلی خوبه فکر میکننن فیکه برمیدارن میزارن 

عکس گذاشتم فقط چهره معلوم بوده چون تویه بقیه عکسا نبوده خواستم چهرمو ببینه قدمه اولو برداره ببینه سلیقشه یا اصلا فیک نباشه اوکی؟!

چرا اینطور قضاوت میکنی من الان نامزدمه چنین عکسایی که میگی براش نفرستادمو نمیفرستم در حده خودم نمیبنیم این حرکتو که خودمو کوچک کنم برایه یک مرد ولی برایه مردم خیلی عادیه یکی یه استوری با چهره اش بزاره چیزی غیر معمولی نبوده

لعنت بهتخب دونه دونه‌بگوببینیم چیکارا میکردیخیلی صنینی بودی اولش یا خشکو مغرور؟من فیسم خوبه ولی اخلا ...

راستش منم طرف بهترین باشه مثله سگ رفتار میکنم چون نمیخوامش اینو میخواستم🤣

من شل کن صف کن رفتاررمیکردم  

مثلا شمارشو داد پیام ندادم یکم دیته اولو گذاشتم تو انتظار بمونه داشتذمیمرد ببینم همین شکله عکسامم🤣🤣

راستش منم طرف بهترین باشه مثله سگ رفتار میکنم چون نمیخوامش اینو میخواستم🤣من شل کن صف کن رفتاررمیکرد ...

خب منم اینجوریم ولی بهم میگن خیلی مغروری

فکر کنم به قول تو سفت کن شل کن ندارم😂😂🥴