2777
2789
عنوان

ناخنکارا مژه کارا میشه بیاید

53 بازدید | 7 پست

من مژه کارم. جدیدا یک سالن معروف توی شهرمون بهم پیشنهاد داده برم تو سالنش پرسنل شم منتها مثلا قیمت کارم صد تومن نسبت به مژه کارای دیگه کمتر باشه. و جالب تر بهم میگه درصد نمیخاد ازم. 

بنظرتون منظورش اینه اجاره ماهانه میخاد یا دنبال جذب مشتریه؟ 

ینی میشه رایگان تو سالنش کار کنم؟ 

نه رایگان نمیشه که خواهر

احتمالا میگه اجاره بدی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا میگه من تو این شهر تنها سالن داری هستم ک از پرسنل درصد نمیگیرم

چون اجاره میگیره

مگه دیوونس آخه مفتی سالن بزنه

پول برق اجاره پول اب بده گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سالن از خودشه نمیدونم ظاهرش که خیلی مهربون و خوض برخورد بود

چی بگم والا