2777
2789
عنوان

نظرای عجیب مادر شوهرم

170 بازدید | 16 پست

من باردارم و دو ماه دیگه بچه م به دنیا میاد 

شامپو و روغن بچه و اینجور چیزا رو‌ همه از برند ماستلا گرفتم تو شهر ما بهترین و گرونترین مارکی بود که پیدا میشد بعد مادر شوهرم میگه بچه رو نباید با اینا بشوری باید با صابون داو بشوری یا برا لباساش شوینده خیلی خوب گرفتم میگه باید با صابون مراغه بشوری

یا میگه میخواد همینکه به دنیا اومد تو دهنش عسل بریزه که زردی نگیره و دماغشو فشار بده که پهن نشه 

به مادرم گفتم نزاره این کارارو بکنه ولی میترسم ما که حواسمون نیست انجام بده چیکار کنم همش حرص میخورم از حرفاش و اعصابم بهم میریزه قبلا اینجوری نبودم جواب میدادم ولی الان فکر میکنم بخاطر بارداری حساس شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عسل زیر دوسال ممنوعه مواظب باش بچتو نکشه 

دماغشم ممکنه خیلی سریع اسیب ببینه 

محصولات بهداشتی ماستلا سازگار با پوست بچه هاست ازش استفاده کن 

جلوی این زن بیسواد هم محکم وایسا

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

پس به مادرش اعتماد کن 😂

نه اخه مال اونو چون بعد چند تا دختر اولی بوده نزاشتن کاریش بکنه ولی مال دختراشو فشار داده مال همه شون کجه و من شنیدم باعث انحرافم میشه

هیچکدوم از کاراش زیاد مهم نیست شاید خودت هم صابون ماستلا تموم شد با داو شستی ولییییییی چهارچشما مراقب باش عسل به بچه نده که دستگاه گوارش بچه ات به فنا میره تا آخر عمر مشکل گوارشی پیدا میکنه درباره اش مطالعه کن به شوهرتم بگو

قدیمیا میگن ما به بچه هامون فلان دادیم بیسار دادیم هیچطوری هم نشدن ولی همون بچه ها رو نگاه کنی همه یا آلرژی دارن یا مشکل صفرا یا روده تحریک پذیر

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

وای نزاری افکار اشتباه قدیمی ممکنه کلی به بچت آسیب بزنه به هیچچچچ عنوان نزار عسل بهش بده اصلا هم دماغشو فشار ندید آسیب میبینه طفلی این صابون های گیاهی و آشغال هم نزن 

عضو ستاد بتمنان خاموش🐈‍⬛🖤

اسی جون 

الان هرچی میگه لبخند بزن 

نه جواب بده 

نه حرص بخور 

الان برای تو ارامش مهمترین چیزه 

مخالفت هم کنی اونا بیشتر لج میکنن 

پس چیزی نگو

بعد روی مخ شوهرت کار کن تا اون اجازه نده بهشون 

وقتی به دنیا اومد و خواستن کاری کنن اونوقت جواب بده و اجازه نده 

همین

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

هیچکدوم از کاراش زیاد مهم نیست شاید خودت هم صابون ماستلا تموم شد با داو شستی ولییییییی چهارچشما مراق ...

حالا همینا رو جرئت نمیکنه به دختراش بگه 

سر زایمان خواهر شوهرم من یه ماه پیشش بودم اصلا این چیزا نبود نمیدونم یهو برا من از کجا پیدا شد