2777
2789

ما تو شهرای کوچیکیم بخاطر این وضعیت پاشدن از 10روز پیش اومدن شهرمون 

از اون ده روز 8روزشو اینجا بودن 

بخدا شوهر من کارگره وسایل گرونه یه روغن کوچیک و دارن 300میدن اینجا 

خونه مادرم همینجاست خودش و 2تا بچشو شوهرش میان اینجا شوهرش میگه من مرغ دوست ندارم بادمجون دوست ندارم فلان دوست ندارم بچه هاش بدتر 

باورتون میشه بااون وضع مالی یه شکلات تاحالا نخریدن نیاوردن؟با ذوق و شوق اینورا میچرخن انگار عیده 

حقوق شوهرش میاد به حسابش خب حق داره نفهمه ما چی میکشیم 

خونه مامانم یه روزم نمیمونن چون اونجا مجبوره کار کنه

اینجا ته تهش یه چایی بریزه اونم اگه من یکم بشینم مجبوری میره

مامانم زنگ میزنه غصه منو میخوره میگه با هر زبونی دارم حالیشون میکنم اوضاع شما خوب نیست خودشونو زدن نفهمی 

الان زنگ زدن شوهرم ما داریم میایم چرا زنت گوشیو جواب نمیده منم میخوام سنگین تا کنم 

دیگه هم ساده پذیرایی کنم از پس اندازمون زدم برای پذیرایی از اینا تا شوهرم سرافکنده نشه ولی انگار بهشون زیادی خوش گذشته 

شوهر من مهمون نوازه میگه رون نشد بپیچونمشون من از کارم خواستم بهشون بگه مریضم 

باورتون میشه گفتن ما که غریبه نیستیم براش قرص میخریم سرپا میشه 

خانومای عزیز 

لطفا ۳ نفرتون تاپیک اخرمو گزارش بزنید بترکه 

علت گزارش بزنید تاپیک شخصیه 

هر کی گزارش زد لایکم کنه 

ممنونم 💕💕💕

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم

واقعا درک اومده پایین

ولی کاری نمیشه کرد

مدیریت کن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

مسخره ترین چیز تو فرهنگ ما تعارفه ، الان این شد مشکل؟ زنگ بزن بگو نمی تونم شوهرم راحت نیست برو خونه مامان واقعا چرا به خاطر ادمای بی درک خودتون و اذیت میکنید

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

عزیزدلم واقعا متاسفم ، این شرایطم خیلیارو تو دردسر انداخته خدایی مهمون باید شعورش برسه تو این شرایط تو خرج و خوراک کمک خرج باشه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

شام چیز حاضری بذار جلوشون‌.

مثلا شیری پنیری چیزی .

خیلی مجلل بهسون سرویس تده .پررو شدن

رک‌و راست‌ب خواهرت بگو گمشو برو از خوته ی من.

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

اصلا فارغ از بحث مالیش تحمل مهمون برای ۸ روز هر چقدر هم عزیز باشه سخت .‌

عزیزم یه راه حل بهت می دم لطفا گوش کن 

برو خونه مادرت بگو شما هم بیاید اونجا مم اومدم اینجا مامان بهم برسه خوب بشم . 

بگو خدای نکرده حالت بده شده و رفته دکتر گفته به استراحت نیاز داری .‌

آخر شب هم از خونه مادرت برگرد خونه خودتون