اشکال نداره میخواد سونو کنه و دارو بده بهت آی یو آی واسه روز پونزدهم و چهاردهم و ایناست الان که پریودی تخمکی وجود نداره که آی یو آی کنی عزیزم نگران نباش ان شاالله با آی یو آی باردار میشی 🙂
خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دو بار آی یو آی کردم یکیش دقیقا روز چهارم رفتم و دارو داد و سونو کرد اصلا ربطی نداره یه روز این ور اون ور تازه آی یو رو وسط سیکل انجام میدن میدونی استرس داشته باشی آی یو آی هم بکنی بی فایدست ؟اون دکتره خودش میدونه اینقدر نگران نباش اشتباهات منو تکرار نکن عزیزم بسپار به خدا و برو جلو
خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر
بستگی به مشکلت داره اگه سایز تخمکا خوب بود که هیچی صبر میکنن تا روز سیزدهم یا چهاردهم اینا و بعد آی یو آی میکنی و تمام ولی اگه سایز تخمکات قابل قبول نبود ولی میشد امیدوار بود بهت قرص یا آمپول میده که تخمکا رشد کنند و تا روزی که گفتم آزاد بشن برای آی یو آی
هر سوالی داری من در خدمتم
انتقال برای شما چه ساعت از روز انجام شد مثلا عصر یا صبح
آره خیلی به استرس ربط داره استرس داشته باشی الکی خودتو اذیت کردی امیدوارم چیزی که میخوای بشه ما صبح زود رفتیم مرکز بعد از حدود یک ساعت نمونه رو گرفتن یه نیم ساعتی هم طول کشید تا آزمایشگاه کاراشو کرد و انتقال دادن ، انتقال هم در حد پنج دقیقه طول کشید نیم ساعت هم گفتن همونجا دراز بکشم بعدش اومدیم خونه و تمام
عزیزدلم مرسی که راهنمایی میکنیهر دو بدون مشکل هستیم و میخام تعیین جنسیت بکنم دلم میخاد دو قلو بشه خ ...
ولی تعیین جنسیت با آی یو ای خیلی دقیق نیست به نظرم که نکن اینکارو وقتی هنوز بچه نداری پس دختر و پسر فرقی نداره فقط از خدا بخواه که سالم باشه ، در ضمن منم خیلی دوقلو دوست داشتم ولی از بس که مشکلات دوران حاملگی دوقلوها ، بچه های نارس ، بعدش اینارو دیدم پشیمون شدم خیلی شیرینه ولی به ریسکش نمیارزه یه سرچ بکن چقدر بچه های دوقلو ریسک دارن هر چی خدا بخواد همون بشه اگه خدا خواست و دوقلو شد که چه بهتر خودش خواسته دیگه کنار میای باهاش ۱