2777
2789
عنوان

عروس خواهر شوهرم

245 بازدید | 18 پست

خاطر این شرایط یه هفته ست اومدیم دهات شوهرم خواهر شوهرم اینا هم اومدن برداشته عروسش که تازه عقد کردن و فقط ۱۵ سالشه برداشته با خودشون آورده اینقدر هم پزش رو میده اونم انگار فشن شو هر دقیقه یه تیپ میزنه والا اگه من اینجور بودم همین خواهر شوهر آبرو نمیزاشت برام و منو شوهرم دیروز میرفتیم محکم میگه سلام دایی شوهرم کیف میکنه اونوقت منو میبینه انتظار سلام داره خواهر شوهرم منتظره کسی پشتش حرف بزنه تا جوابشو بده اونوقت خودش تا میتونه همش پشت سرم میگه کاش میشد بریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد این همه سال زندگی باید یاد گرفته باشی اهمیت ندی تا غیرمستقیم حرصت در نیارن 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

رفتار دختر 15 ساله رو ول کن

خواهرشوهرتم چون حرف زیاد شنیده سفت وایساده که سفت نخوره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه۱۵ساله حرصت اینجوری درمیاره بیخیال بابا بچست گوشش خوندن این کارا میکنه شما که بزرگی عاقل باش و رفتار کن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

عزیزم تو چرا فشار میخوری منم 17سالمه 7ماهه عروسی کردم مادرشوهرم خوب نیست ولی خواهرشوهرم 37سالشه مثل ...

از این ناراحتم که همین خواهر شوهر تا یه لباس جدید میخریدم میگفتدولخرج تا کمی موهام بیرون بود تیکه مینداخت و هزار و دیگه

بابا ۱۵سالشه اون اصلا نمیدونه داره چکار میکنه.ول کن بچه رو.همینکه تو این شوهر کرده برا هفت پشتش بسه ...

۱۵ سالشه ولی خواهر شوهر میگه همه چی میدونه قیافه شو ببینی فکر میکنی ۳۰ سالشه