2777
2789

پسرم ۱۰ سالشه تازه تمام شده و به تازگی میبینم خیلی به آلتش دست میزنه حتی تا ساعت ها اینکارو میکنه

پیش دکتر مشاور رفتم میگه احتمالا از استرسه زیاد توجه کردن باعث بدتر شدن میشه

کسی این مشکل و با پسرش داشته؟

اینقدر توی روان و روحیم تاثیر میزاره که فقط گریه میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا باید از استرس به مدت طولانی به آلتش دست بزنه

از چیز دیگس

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه کاری کن از دستاش یه جای دیگه استفاده کنه نوشتن نقاشی کردن توپ بازی کردن دوچرخه سواری کردن کمک کردن تو کیک پزی سنگ کاغذ قیچی و ... بهش بگو اگه این کارو کنی دیگه نمیتونی جیش کنی مریض میشی

جبر جغرافیا حقیقته محضه 

شاید عفونت داره داروی خاصی مصرف نمیکنه؟

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

پسرمنم ۱۰ سالش بود یه بار دیدم این کارو میکنه یه جوری دعواش کردم حتی زدمش که دیگه میترسه نگاشم کنه توجه نکن چیه یه بارقشنگ دعواش کن

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

مدام کارم شده اینکه باهاش بازی کنم تا اینکارو نکنه ولی بازم میبینم داره انجام میده

پدرش باهاش صحبت کرد که باعث ضعیفیت میشه و اصلا درست نیست و... ولی بازم فایده نداشت

دکتر گفت باید خودشو بیاری تا ببینمش میترسم حساس تر و بدتر بشه

با سلام بنده کارشناس علوم تربیتی هستم و این مسئله برای پسران و حتی دخترخانوم ها در این سن طبیعی است

کودک به تازگی اندام جنسی و حس جنسی خودش رو کشف میکنه و کنجکاوانه اینکار رو انجام میده

اولا خونسردی خودتون رو حفظ کنید و بدونید که یک مسئله طبیعی هست و برای همه پیش میاد

دوم اینکه حتما سعی کنید بصورت مستقیم و غیر مستقیم این موضوع رو برای کودکتون توضیح بدین (اینکه برای چی اندام جنسی بر روی انسان نصب شده؟ و احساسات ناشی از داشتن این عوامل جنسی .. و در کمال خونسردی برای کودک توضیح بدین که نباید این حس رو تحریک کرد 

پسرمنم ۱۰ سالش بود یه بار دیدم این کارو میکنه یه جوری دعواش کردم حتی زدمش که دیگه میترسه نگاشم کنه ت ...

خب عزیز من این راهش نیست که، الان بچه ی شما ازتون ترس داره این که موضوع خاصی نبود موضوع های از این مهم ترو ازتون پنهان میکنه

با سلام بنده کارشناس علوم تربیتی هستم و این مسئله برای پسران و حتی دخترخانوم ها در این سن طبیعی استک ...

میشه بگید دقیقا چی بگم یعنی در مورد روابط جنسی صحبت کنم باهاش؟

باباش صحبت کرد بهش گفت میدونم حس خوبی داره ولی به مرور باعث ضعیف شدنت میشه و این کار زشته

ولی فایده ای نداشت

یه کاری کن از دستاش یه جای دیگه استفاده کنه نوشتن نقاشی کردن توپ بازی کردن دوچرخه سواری کردن کمک کرد ...

ده سالشه و اصلا نمیشه گولش زد

مدام کارم شده بازی باهاش تا حواسش رو پرت کنم ولی بازم میبینم داره انجام میده

به خدا فقط الان دوست دارم بمیرم خیلی سخته به کاراش نمیرسه زیر چشماش گود شده