دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4326 عنوان زبان دوم 96 بازدید | 17 پست دخترا به نظرتون بعد زبان انگلیسی،چه زبانی یاد بگیریم بهتره🤔؟؟نظری دارید ؟؟اگه نظرتون با دلیل باشه که عالیه😍 شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا 1404/04/02 | 18:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17102 خودم علاقه دارم به زبان اسپانیایی و ترکیولی بنظرم زبانی که کاربردی تر باشه فرانسوی و اسپانیایی هست چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4326 خودم علاقه دارم به زبان اسپانیایی و ترکیولی بنظرم زبانی که کاربردی تر باشه فرانسوی و اسپانیایی هست اسپانیا دومین زبان سریع جهانه😍 موفق باشی عزیزم😍😘 شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
miowna عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 5715 هر چیزی که علاقه داریاگه هدفی برای مهاجرت نداریمثلا من فرانسوی و اسپانیایی رو دوست دارمچون اهنگا و فیلما و کتاباشونو دوست دارم و زبان اصلی شنیدن و دیدن و خوندن ی حس خیلی خوبی داره
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17102 اسپانیا دومین زبان سریع جهانه😍 موفق باشی عزیزم😍😘 سلامت باشی چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4326 خودم علاقه دارم به زبان اسپانیایی و ترکیولی بنظرم زبانی که کاربردی تر باشه فرانسوی و اسپانیایی هست گیج شدم اصلاًروسی ، ژاپنی ،نمیدونم چه انتخابی میکنم ولی دوست دارم زبانی باشه که جامعه ی وسیعی رو شامل بشه شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17102 گیج شدم اصلاًروسی ، ژاپنی ،نمیدونم چه انتخابی میکنم ولی دوست دارم زبانی باشه که جامعه ی وسیعی رو شام ... پس بنظرم اسپانیایی رو انتخاب کن چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4326 هر چیزی که علاقه داریاگه هدفی برای مهاجرت نداریمثلا من فرانسوی و اسپانیایی رو دوست دارمچون اهنگا و ف ... واسه مهاجرت هم موندم چه کنم🫠ولی میدونستی نظرت چقدر شبیه کاربر رقص پروانه است😍ایشونم دقیقا همین نظر رو داشتن شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4326 پس بنظرم اسپانیایی رو انتخاب کن 💚💚🙏🏼🙏🏼ممنونم ار حضورت عزیزم شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
miowna عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 5715 واسه مهاجرت هم موندم چه کنم🫠ولی میدونستی نظرت چقدر شبیه کاربر رقص پروانه است😍ایشونم دقیقا همین نظر ... اره بعد ارسال خوندمش واسم جالب بود 😂کلا فکر کنم یه سری کشورا رو اکثرمون بیشتر دوست داریممثل همین ایتالیا و فرانسه
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 38075 خب زبان دوم ک آلمانیه ولی من خودم فرانسه رو ترجیح میدم 💕🌸☘️🌹
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17102 💚💚🙏🏼🙏🏼ممنونم ار حضورت عزیزم خواهش میکنم دختر فعال و با اراده😍تو هر زمینه ای که قدم میزاری درخشان باشی ان شالله چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4326 اره بعد ارسال خوندمش واسم جالب بود 😂کلا فکر کنم یه سری کشورا رو اکثرمون بیشتر دوست داریممثل همین ای ... 💚💚💚 شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4326 خب زبان دوم ک آلمانیه ولی من خودم فرانسه رو ترجیح میدم فرانسه مهد مد و هنره ، فک کنم آدم هنر دوستی باشی نه😍آلمان کشور خوبیه برا پیشرفت ، نمیدونم چه کنم 🙃ممنونم از حضورت عزیزم😘💚💚 شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 38075 فرانسه مهد مد و هنره ، فک کنم آدم هنر دوستی باشی نه😍آلمان کشور خوبیه برا پیشرفت ، نمیدونم چه کنم 🙃 ... این هنر ک گفتین معنی اسممه ههه ، کلا با اینکه زبان سومه اما خوبه 💕🌸☘️🌹