2777
2789
عنوان

زبان دوم

91 بازدید | 17 پست

دخترا به نظرتون بعد زبان انگلیسی،چه زبانی یاد بگیریم بهتره🤔؟؟

نظری دارید ؟؟

اگه نظرتون با دلیل باشه که عالیه😍

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

خودم علاقه دارم به زبان اسپانیایی و ترکی

ولی بنظرم زبانی که کاربردی تر باشه فرانسوی و اسپانیایی هست

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

خودم علاقه دارم به زبان اسپانیایی و ترکیولی بنظرم زبانی که کاربردی تر باشه فرانسوی و اسپانیایی هست

اسپانیا دومین زبان سریع جهانه😍 

موفق باشی عزیزم😍😘

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چیزی که علاقه داری

اگه هدفی برای مهاجرت نداری

مثلا من فرانسوی و اسپانیایی رو دوست دارم

چون اهنگا و فیلما و کتاباشونو دوست دارم و زبان اصلی شنیدن و دیدن و خوندن ی حس خیلی خوبی داره

خودم علاقه دارم به زبان اسپانیایی و ترکیولی بنظرم زبانی که کاربردی تر باشه فرانسوی و اسپانیایی هست

گیج شدم اصلاً

روسی ، ژاپنی ،نمیدونم چه انتخابی میکنم ولی دوست دارم زبانی باشه که جامعه ی وسیعی رو شامل بشه

گیج شدم اصلاًروسی ، ژاپنی ،نمیدونم چه انتخابی میکنم ولی دوست دارم زبانی باشه که جامعه ی وسیعی رو شام ...

پس بنظرم اسپانیایی رو انتخاب کن

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

هر چیزی که علاقه داریاگه هدفی برای مهاجرت نداریمثلا من فرانسوی و اسپانیایی رو دوست دارمچون اهنگا و ف ...

واسه مهاجرت هم موندم چه کنم🫠

ولی میدونستی نظرت چقدر شبیه کاربر رقص پروانه است😍

ایشونم دقیقا همین نظر رو داشتن

واسه مهاجرت هم موندم چه کنم🫠ولی میدونستی نظرت چقدر شبیه کاربر رقص پروانه است😍ایشونم دقیقا همین نظر ...

اره بعد ارسال خوندمش واسم جالب بود 😂

کلا فکر کنم یه سری کشورا رو اکثرمون بیشتر دوست داریم

مثل همین ایتالیا و فرانسه

💚💚🙏🏼🙏🏼ممنونم ار حضورت عزیزم

خواهش میکنم دختر فعال و با اراده😍تو هر زمینه ای که قدم میزاری درخشان باشی ان شالله

اره بعد ارسال خوندمش واسم جالب بود 😂کلا فکر کنم یه سری کشورا رو اکثرمون بیشتر دوست داریممثل همین ای ...

💚💚💚

خب زبان دوم ک آلمانیه ولی من خودم فرانسه رو ترجیح میدم

فرانسه مهد مد و هنره ، فک کنم آدم هنر دوستی باشی نه😍

آلمان کشور خوبیه برا پیشرفت ، نمیدونم چه کنم 🙃

ممنونم از حضورت عزیزم😘💚💚