2777
2789
عنوان

زبان دوم

96 بازدید | 17 پست

دخترا به نظرتون بعد زبان انگلیسی،چه زبانی یاد بگیریم بهتره🤔؟؟

نظری دارید ؟؟

اگه نظرتون با دلیل باشه که عالیه😍

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

خودم علاقه دارم به زبان اسپانیایی و ترکی

ولی بنظرم زبانی که کاربردی تر باشه فرانسوی و اسپانیایی هست

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

خودم علاقه دارم به زبان اسپانیایی و ترکیولی بنظرم زبانی که کاربردی تر باشه فرانسوی و اسپانیایی هست

اسپانیا دومین زبان سریع جهانه😍 

موفق باشی عزیزم😍😘

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چیزی که علاقه داری

اگه هدفی برای مهاجرت نداری

مثلا من فرانسوی و اسپانیایی رو دوست دارم

چون اهنگا و فیلما و کتاباشونو دوست دارم و زبان اصلی شنیدن و دیدن و خوندن ی حس خیلی خوبی داره

خودم علاقه دارم به زبان اسپانیایی و ترکیولی بنظرم زبانی که کاربردی تر باشه فرانسوی و اسپانیایی هست

گیج شدم اصلاً

روسی ، ژاپنی ،نمیدونم چه انتخابی میکنم ولی دوست دارم زبانی باشه که جامعه ی وسیعی رو شامل بشه

گیج شدم اصلاًروسی ، ژاپنی ،نمیدونم چه انتخابی میکنم ولی دوست دارم زبانی باشه که جامعه ی وسیعی رو شام ...

پس بنظرم اسپانیایی رو انتخاب کن

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

هر چیزی که علاقه داریاگه هدفی برای مهاجرت نداریمثلا من فرانسوی و اسپانیایی رو دوست دارمچون اهنگا و ف ...

واسه مهاجرت هم موندم چه کنم🫠

ولی میدونستی نظرت چقدر شبیه کاربر رقص پروانه است😍

ایشونم دقیقا همین نظر رو داشتن

واسه مهاجرت هم موندم چه کنم🫠ولی میدونستی نظرت چقدر شبیه کاربر رقص پروانه است😍ایشونم دقیقا همین نظر ...

اره بعد ارسال خوندمش واسم جالب بود 😂

کلا فکر کنم یه سری کشورا رو اکثرمون بیشتر دوست داریم

مثل همین ایتالیا و فرانسه

💚💚🙏🏼🙏🏼ممنونم ار حضورت عزیزم

خواهش میکنم دختر فعال و با اراده😍تو هر زمینه ای که قدم میزاری درخشان باشی ان شالله

اره بعد ارسال خوندمش واسم جالب بود 😂کلا فکر کنم یه سری کشورا رو اکثرمون بیشتر دوست داریممثل همین ای ...

💚💚💚

خب زبان دوم ک آلمانیه ولی من خودم فرانسه رو ترجیح میدم

فرانسه مهد مد و هنره ، فک کنم آدم هنر دوستی باشی نه😍

آلمان کشور خوبیه برا پیشرفت ، نمیدونم چه کنم 🙃

ممنونم از حضورت عزیزم😘💚💚