ان شالله بعد عید یا خودش بهتر شه یا اگر عمل کردید واسه میکرو اسپرم خوب و حسابی داشته باشه
من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند! احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂
دکتر میرم اما دیگه از ذوق بچه دارشدن افتادم ازبس خواستمو نشده
دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکترا همشون ریلکسن بخدا ما داربم دق میکنیم از ترس. اونا میگن حالا بیاد جراحی بیضه اگه اسپرم داشت مه ...
این ماه رفتم میگم iui کن خیلی ریلکس میگه با اسپرم شوهرت یا کسی دیگه😲گفتم همسرم کسی دیگه رو میخوام چیکار بعد کلا نرفتم همسرم میگه حساسی اشکالی نداره که گفتم نمیخوام اگر یه روز هیچی هم نداشته باشی با واسه کسی دیگه نمیخوام😳
من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند! احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂
من مشکلم اینه که ماهی سه بار پریودمیشم رفتم دکتر گف کمرت سسته واسه همونه هیچی هم دارو واسم ننوشت منم انقد که خسته شدم از این اوضاع رفتم یه بسته ال دی گرفتم تا یه ماه بخورم منظم شه بنظرتون اشتباه کردم؟ضرر داره؟
مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺
فاطیما چقدر درباره میکرو میدونی. ؟ هزینش؟ احتمال موفقیتش
واسه ماها که ناباروری داریم درصد موفقیتش مثل احتمال بارداری تو افراد بدون مشکله هزینش هم که فک کنم 10 یا 12 میلیونه
یکسال ونیم دکتر میرم اما دیگه از ذوق بچه دارشدن افتادم ازبس خواستمو نشده
منم به خاطر همسرم یه کم از خودم ذوق نشون میدم به من باشه که دیگه از جام تکون نمیخورم میخواد بچه واسه من چیکار کنه که من انقدر سختی واسه اون بکشم
[QUOTE=54371376]این ماه رفتم میگم iui کن خیلی ریلکس میگه با اسپرم شوهرت یا کسی دیگه😲گفتم همسرم کسی ...
آره بعد عید میرم رویان واسه میکرو
منم دیگه نزدیکه قیدشو بزنم ولی به خاطر حرف مردم مجبوریم دنبالش بریم
همین مردم بهم گفتن عقیم و کلی طعنه کنایه زدن،واگذارشون ب خدا
ناامیدنشدم فقط میگم خدایا تلاشمو میکنم بقیه ش هرچی ب صلاحمونه😢
ازبی بی چک متنفرم ک همیشه منفی شده و اشکم سرازیر
دیگه بیخیالش شدم
دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
منم به خاطر همسرم یه کم از خودم ذوق نشون میدم به من باشه که دیگه از جام تکون نمیخورم میخواد بچه واسه ...
اره بخدا نبودش یه جور ناراحت کننده س بودنشم سختی های خودشو داره
والله همیشه میگم یعنی بچه دارشم بچه م میفهمه چه سختی هایی کشیدم
منکه دارم همشو مینویسم تو یه دفتر اگر روزی خدا بهم بچه داد بعدها بدم بخونه بفهمه چیا کشیدم