2777
2789
عنوان

کیا چن ساله منتظر بچه ان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 64 پست
من چیزی راجع به ناباروری ما خانوما نمیدونم پریودم سر روزه خدا رو شکر ولی همسری اوج مشکل ناباروری رو ...

یعنی بچه تشکیل میشه؟ یا اصلا اسپرم تبدیل به نطفه نمیشه؟؟

مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺
همین مردم بهم گفتن عقیم و کلی طعنه کنایه زدن،واگذارشون ب خدا ناامیدنشدم فقط میگم خدایا تلاشمو میکنم ...

غلط کردن طعنه و کنایه زدن مگه دست خودمونه!! ولشون کن هر کسی بهت چیزی گفت بگو هر چی بهم میگید چه خیر و چه شر سر عزیزاتون بیاد

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازو اسپرمی یعنی اصلا اسپرم ندارند

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂

ببین باید عمل بیضه انجام بده شوهرم تا اگه چند تا دونه اسپرم بود برا میکرو بردارن اگرم نبود هیچی به هیچی

خدایا شکرت
به امید خدا ایشالله که مامان میشی منم بعد عید میرم ناباروری یزد

ان شالله شما هم به خواستتون برسید هر چی صلاحه دیروز سر دیگ سمنو فاطمه زهرا بودم نمیخواستم حرف بچه بیارم قهر کرده بودم ولی بازم دعا کردم واسه ی همه واسه آرامش زندگی هامون 

ببین باید عمل بیضه انجام بده شوهرم تا اگه چند تا دونه اسپرم بود برا میکرو بردارن اگرم نبود هیچی به ه ...

هست بابا امید داشته باش😘

غلط کردن طعنه و کنایه زدن مگه دست خودمونه!! ولشون کن هر کسی بهت چیزی گفت بگو هر چی بهم میگید چه خیر ...

انقدر دلم شکسته ک نگو،شوهرمم میگه نمیخوام اما گفتم اگرتوهم خیلی ناراحت بچه ای برو مردی ک منو برای بچه بخواد همون بهترک بره

تازه من خودم عاشق بچه هستم

یکی گفت عقیم فقط میگم خدایا واگذارش کردم بخودت😢

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
انقدر دلم شکسته ک نگو،شوهرمم میگه نمیخوام اما گفتم اگرتوهم خیلی ناراحت بچه ای برو مردی ک منو برای بچ ...

خدا خودش جوابشون رو میده غصه نخور عزیزم خدا از حق خودش میگذره ولی از حق الناس نمیگذره اونایی حتی پشت شما حرف میزنن حق شما گردنشونه اصلا هم به همسرت پر و بال نده که بزار برو و فلان بگو فک کن قضیه بر عکس بود حتی حق اینکه سرت غر بزنه هم بهش نده

خدا خودش جوابشون رو میده غصه نخور عزیزم خدا از حق خودش میگذره ولی از حق الناس نمیگذره اونایی حتی پشت ...

چی بگم والله،خداخودش ب دل شکستمون نگاه کنه و یه نی نی هم ب مامنتظرا بده ان شاءالله

مرسی عزیزم ازهم دردیت خیلی گلی🌷❤

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
انقدر دلم شکسته ک نگو،شوهرمم میگه نمیخوام اما گفتم اگرتوهم خیلی ناراحت بچه ای برو مردی ک منو برای بچ ...

به هیچ وجه از این حرفا به همسرت نزن. من عیچ مشکلی ندارم و شوهرم بزرگترین مشکل. ولی عاشقانه داریم زندگی میکنیم

خدایا شکرت

من نوشته هاتون رو خوندم

خدا به حق ۶ ماهه ی امام حسین بهتون تا محرم سال دیگه نی نی میده

اگر دنیا اومده بود لباس تنش کنین ببرین که شیر خواره ی امام حسین بشه انشالله

اگرم باردار بودین یکم شیر برای شیر خواره های امام حسین  ببرین

این نذر رو کنین انشالله جواب میگیرین

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

چی بگم والله،خداخودش ب دل شکستمون نگاه کنه و یه نی نی هم ب مامنتظرا بده ان شاءالله مرسی عزیزم ازهم ...

ان شالله❤خواهش میکنم عزیزم گلی از خودته😍😘عوضش ما قدر بچه هامون رو بیشتر میدونیم چون با سختی میاد من که اگر همون اول خدا بهم میداد میدونم هی میخواستم ناشکری کنم که اذیتم میکنه و فلان من و چه به بچه😂ولی الان بیاد میزارم رو چشمام همسر من از اون پسر دوستا بوداااااا ولی الان میگه هر چی خواست خدا باشه دو تاش شیرینه تازه 5 تا هم میخواد😆