2777
2789
عنوان

کیا چن ساله منتظر بچه ان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 64 پست
اره اسپرمش در مایع منی صفره ولی بدون دلیل.     هم هورموناش خوبه هم تموم ازمایشاش نمیدونم ...

پودر و آمپول های بدنسازی مثل استروئید مصرف نکرده!؟ سیگار و مشروب و اینا نمیخوره؟جای گرم کار نمیکنه؟

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پا دکتریا.  نه عزیزم تازه دکترم گفت.

😂یه موقع به همسرم هم میره دکتر میاد میگم مثلا فلان چیز رو گفت میگه به نظرم تحصیلاتت رو تو همین نی نی سایت و کانال های تل گرام ادامه بده یه پا دکتر میشی 😆همسر من به خاطر استروئید به این روز افتاده واریکوسل هم که مزید بر علت شده متاسفانه😑حالا بیا فرتیل اید من و کانت بوست و موتیلتی بوست رو از الان بده همسرت بخوره تا بعد عید خیلی تاثیر گزاره ما تازه شروع کردیم ولی تعریفش رو زیاد شنیدم

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂

ایشالابه حق شیرخواره ی حسین،به حق پهلوی شکسته فاطمه زهرا خدا دامنتونو سبز کنه.الهی نی نی بغل بگیرین.الهی....

چی بگم ،دلم شکست.واسه همتون کلی صلوات فرستادم

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....
فقط عمل فتق  وقتی دو ساله بوده انجام داده اینم فکر نکنم دلیل مهمی باشه. درسته؟

چرا میتونه تاثیر بزاره عملش به رگ های بیضه صدمه میزنه به نظرم از همونم میشه به دکترتون گفتید؟حتی بیماری اوریون تو بچگی میتونه تاثیر گزار باشه

چرا میتونه تاثیر بزاره عملش به رگ های بیضه صدمه میزنه به نظرم از همونم میشه به دکترتون گفتید؟حتی بیم ...

اره به دکترم گفتیم. گفت به احتمال زیاد داخل بیشه اسپرم هست. برام دعا کنید همگی

خدایا شکرت

ی‌نی‌بان: : https://niniban.com/آقایی ۲۷ ساله هستم که بعد از انجام آزمایش اسپرم مشخص شد که میزان اسپرمم کمتر از حد نرمال است. شکل اسپرم هم نرمال است. دوران کودکی عمل باد فتق انجام داده ام. اگر لطف کنید راهنمایی بفرمایید که برای باروری چه دارویی و به چه میزان مصرف کنم ممنون می شوم.

پاسخ دکتر آرام نهابندیان، جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی:
ایشان حتما باید معاینه بشوند و جواب آزمایشاتشان را ببینیم زیرا پایین بودن سطح اسپرم سطوح مختلفی دارد و نوع درمان بر اساس میزان اسپرم متفاوت است. البته عمل باد فتق در کودکی می تواند یک چنین عارضه ای را ایجاد می کند چون وقتی کودک مشکل باد فتق پیدا می کند بیضه به سمت بالا می رود و اگر بیمار تا زیر یک سالگی  تحت عمل جراحی قرار نگیرد، بیضه اش یک مقدار آسیب می بیند و آسیب آن روی بیضه دیگر هم اثر می گذارد. بنابراین امکان دارد این پایین بودن سطح اسپرم از همین موضوع ناشی شده باشد، ولی برای تشخیص قطعی باید بیمار را از نزدیک ببینیم و بررسی کنیم. باید ببینیم بیمار الیگواسپرمی یا مشکل دیگری  دارد یا نه. در ضمن داروهایی هستند که می توانند تا حدودی کمک کنند تا فرد قدرت باروری است را به دست بیاورد. از نی نی بان برداشتم امیدوارم به درد بخوره 
اره به دکترم گفتیم. گفت به احتمال زیاد داخل بیشه اسپرم هست. برام دعا کنید همگی

ان شالله