2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی لطفا تشریف بیارید

142 بازدید | 13 پست

عزیزان همونجور که میدونید وقتی آدم نذر میکنه باید ادا کنه وگرنه گردنشه

من از چند سال پیش هی نذر میکنم که اگر به حاجتم برسم مثلا چند بسته نمک خیرات کنم یا مثلا اگر به حاجتم برسم فلان هزار تا ذکر بفرستم 

حالا من به خیلی‌هاشون رسیدم اما یادم نمیاد که مثلا چند بار نذر کردم و چه مقدار نمک نذر کردم

یا چند هزارتا و چه ذکر هایی نذر کرده بودم

باید چکار کنم

تا زمانیکه صیغه نذر رو نخونده باشی واجب نیست 

حالا برای دل خودت میخواهی بدی هرچی در توانت هست مدنظر قرار بده 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا اونقدر سخت گیر نیست

اگر نمی‌خواست حتی با نذر هم بهت نمیداد 

خواسته جاجتتو بده و اگرنه من هزار تا نذر کردم بهم نداد

ولی اگر بتونی گره ای از زندگی کسی باز کنی یا دست کسیو بگیری از صد تا نذر برتره و صدقه بده 

دعا کن برای شرایط الان که به خیر بگذره مردم برگردن به زندگی عادیشون 

تا زمانیکه صیغه نذر رو نخونده باشی واجب نیست حالا برای دل خودت میخواهی بدی هرچی در توانت هست مدنظر ق ...

صيغه نذر برای هر نذری مثل خواندن ذکر هم هست یا فقط برای غذا دادن هست؟

خدا اونقدر سخت گیر نیستاگر نمی‌خواست حتی با نذر هم بهت نمیداد خواسته جاجتتو بده و اگرنه من هزار تا ن ...

مممنونم عزیز دلم چشم حتما همینکار میکنم

همیشه بعد از هر نماز اول دعا برای کشور و مردم کشور میکنم🥲

صيغه نذر برای هر نذری مثل خواندن ذکر هم هست یا فقط برای غذا دادن هست؟

برای هر نذری هرچیزی عزیزجان

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

دقیقا منم همین مشکل رو دارم.
میشه زنگ بزنین شماره 096400 بپرسین و جوابشو به منم بگین؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.