2777
2789

تاپیک قبلم توضیح دادم 

به خانواده ام گفتم اولش خب هم بابام هم مامانم موندن که چرا یه دفعه ای ؟ گفتم نمی‌سازیم ، تفاهم نداریم ، به این نتیجه رسیدم وصلت فامیلی بدرد منو و نامزدم که از بچگی بزرگ شدیم نمیخوره بابام رفت بیرون یه دفعه ای گفت جریان چیه من میدونم دلیلی دیگه ای داشته همه چیزو گفتم بهش گفتم خودم سر بسته میگم ولی دقیقتر شو خودت باید بگی ، به بابام هم گفتم 

تماس گرفتن با خانواده ی خالم

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

خو بعدش چی شد؟

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

خب بعدشش

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدش 

مامانم گفت صبر کن من اول زنگ بزنم خواهرم آماده ش کنم بعد بابام زنگ‌ بزنه شوهر خالم

مامانم زنگ زد خالم گفت چرا یه دفعه ای و فلان کلی دلیل مختلف آورد خالم طفلک فشارش زد بالا اصلا وضعی بود

بعد بابام به شوهر خالم گفت همون دلیل های مامانو گفت که حرفشون دوتا نشه شوهر خالم گفت نه اینطوری نمیشه میایم خونتون با بزرگ های فامیل 

۱۰ دقیقه طول نکشید نامزدم زنگ زد بهم

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

خب خداروشکر مدرک هم داری عقد هم نیستی خدا نجاتت داده دختر🫠

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

پسر خاله ت بوده ؟

بله عزیزم

حالا میخای چکار کنی

قطعا جدایی 

هست کسی؟ بقیه شو بگم؟

هست کسی؟ بقیه شو بگم؟

اره عزیزم منتظریم

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡