2777
2789
عنوان

از دست کالری ماکارونی روانی شدم

123 بازدید | 8 پست

شام خوردم تازه، ماکارونی دیروز رو

۱۵۰ گرم خوردم 

چرب هم نبود با گوشت بود گوشتشم که خیلییی کم بود

هرجا حساب میکنم ۳۰۰ کالری میشه ولی ظاهرش بیشتر بود

یعنی حجمش

هی خدا

😭😭😭😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال منم‌تازه کالری شماری رو‌ شروع کردم شما وزنت چنده و روزی چندکالری میخوری؟ بعد به همون اندازه ...

سلام عزیزم موفق باشی

من وزنم ۵۰ دانش آموزم تو دوران مدرسه ها پنج کیلو اینا اضافه کردم

رژیم سختی ندارم روزی ۱۲۰۰ کالری میخورم

نه اصلا ورزش نمیکنم و کالری نمیسوزونم

تازه این ۱۲۰۰ کالری خیلی کمه برام همش گشنم میشه 😭 اخه نوجوونا کلا سوخت و ساز بدنشون بالاست

اصلا غیرممکنه هرچقدر میخوری رو بسوزونی، خیلی سخته

منطقی ترین و درست ترینش سوزوندن ۲۰۰ - ۳۰۰ کالری با پیاده روی یا یکونیم ساعت ورزشه

سلام عزیزم موفق باشیمن وزنم ۵۰ دانش آموزم تو دوران مدرسه ها پنج کیلو اینا اضافه کردمرژیم سختی ندارم ...

سلام قربونت ممنون 

من‌۸۰ کیلوام 🤐🤐 

وزنت کمه ولی خیلی خوبه که اراده داری 

اره واقعا سخته دیشب بقیه ی خانواده پیتزا میخوردن من حتی یه برش هم نخوردم ولی حس سبکی دارم میدونم بزودی عادت میکنه معدم به غذای کم  

انشاالله زودتر به وزن دلخواهت برسی 

راستی من تو تاپیک های بقیه خوندم که هفته ای یک روز مثلا جمعه حتما آزاد باشین حتی شیرینی ‌و سرخ کردنی بخورین تا بدن به قحطی نیفته و استپ وزنی پیدا نکنین بعدا 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
سلام قربونت ممنون من‌۸۰ کیلوام 🤐🤐 وزنت کمه ولی خیلی خوبه که اراده داری اره واقعا سخته دیشب بقیه ی ...

ممنونم عزیزمم توهم همینطور

منم هرشب دربرابر بیسکوییت کاراملی مقاومت میکنم 😭😭

آره راست میگن واقعا، من یه مدت رژیم سخت داشتم سه ماه لب به هیچی نزدم

بعدش همه وزنم توی سه ماه برگشت پرخوری عصبی گرفتم خیلی وحشتناک بود

بعدش دوباره با رژیم اصولی توی چهار پنج ماه ۹ کیلو کم کردم

دارم ادامش میدم (البته موقع امتحانا باز یکم چاق شدم)

من خودم هفته ای دوبار چیت دی میرم ۲۵۰۰ کالری یا ۳۰۰۰ تا میخورم که سوخت و ساز بدنم کند نشه

و همینطور حریص نشم

من از کالری آش رشته و تخمه دیوونه میشم،،لعنتی اصلا بهشون نمیاد اون همه کالری داشته باشن

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....