2777
2789

سلام دوستان

من یه جاری دارم که به شدت چاپلوس هست وخیلی دور خانواده شوهر میپلکه

کلا بدون دعوت خونه پدرخودش نمیره و بیشتر باخانواده شوهره

ما باهم تو یه محله ایم

شوهرم کارش شیفتی

یبار که شیفت شب بود و من مریض بودم،هرچی اصرار کرد خونه پدرم نرفتم چون درکل حالم خوب بود و واقعا لزومی نداشت برم

خلاصه که شب به خاطر سردرد دوتا قرص نوافل خوردم و خودم نفهمیدم کی خوابم برد

شوهرم بنده خدا هرچی زنگ زده،چون گوشی رو ویبره بود من بیدار نشدم

مجبور شد نصف شب محل کارش رو ترک کنه وبیاد بهم سر بزنه

چند روز بعد این ماجرا خونه برادرشوهرم اومدن خونمون و بحث اون شب شد

که هم برادرشوهر هم جاریم 

گفتن اینجور وقتا که حالت بده،زنگ بزن فلانی(برادرشوهرم)بیاد ببرد دکترو...

منم تشکر کردم وگفتم خداروشکر چیز مهمی نبوده وشوهرم الکی حساس شده

اما جاریم یهو گفت چه اشکالی داره،شوهر توهم تاحالا ده بار منو دکتر برده

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون چشم برادری.  دیده

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد

خب چه اشکالی داره 

اگه مطمئنی ازشون 

بعد ربطشو به چاپلوسی هم نفهمیدم

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

من خیلی تعجب کردم و اما به روی خودم نیاوردم

چون اصلا شوهرم پیش من جیزی نگفت

ولی بعدش که ازشوهرم سوال کردم

گفت بخدا اون سال اول ازدواجش که باردار بوده،یبار تا درمانگاه رسوندم و بعد خودم رفتم سرکار

یبار سه سال پیش که تو قهربودی،دندونش درد میکرد یه مسکن ازخانه خودمون بردم براش دم در دادم بهش وبرگشتم

میدونید ابناش اصلا مهم نیست

حس میکنم از عمد گفت جاریم که منو ناراحت کنه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

خب ک چی 

چرا انقد دلتون میخواد از کاه کوه بسازین

یکم ب فکر ارامش خودتون و اون اطرافیان بدبختتون باشین

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯