2777
2789
عنوان

جاریم گفت شوهرت تاحالا منو ده بار دکتر برده

| مشاهده متن کامل بحث + 3757 بازدید | 116 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم خودش اونطوری بزرگش کرده ک تو معذب نشی و هر وقت نیاز ب کمک داشتی بهشون بگی ❤️

🤕نمیدونم،حس خوبی ندارم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

خب حالا یه بار بگو ببین میکنه

هرگز روم نمیشه

ولی مثلا جاریم میگه وظیفه خانواده شوهرم که برام انجام بدن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اگرم قصد بدی  داشته با این افکار داری تو قصد و نیت بدش همراهیش میکنی و اونه که برنده ی ماجراست...  کاملا از ذهنت پا کن حرفشو... 

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
من خیلی تعجب کردم و اما به روی خودم نیاوردمچون اصلا شوهرم پیش من جیزی نگفتولی بعدش که ازشوهرم سوال ک ...

ن بابا حساس شدی ماهم خانواده پدریم با ۴تا عموم همه باهم همسایه بودیم شیفت کار پدرم طوری بود همیشه نبود یا عموهام هم باز شیفت بودن نبودن هرکسی بود مشکلی واسه خانم دیگری پیش می اومد انجام می‌دادن‌ مخصوصا دوتا عموی آخرم که مجرد بودن زیاد بدبین نباش واقعا بد اومدن نداره دیگه من یادمه روز زایمان مامانم بابام نبود منم کوچولو بودم عموهام مامانمو و بردن بیمارستان زیاد حساس نشو واقعا زنعمو آخری منم که اومد اینجوری بود همه رو از هم پاشوند با طرز فکر بدی که داشت درصورتی که همه مثل خانواده دور هم بودن هرکسی نبود دیگری بچشو می‌برد مدرسه دکتر بیرون  ولی الان با اومدن ایشون تمام برادری همه از هم افتاد

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

چون شوهرم نبرده،چون همیشه غیر ساعت کارشخونه هستجاری خیلی حساب شده و از عمد اینو گفت

خیلی بددلی.... خدا به داد جاریت برسه دلم براش سوخت بنده خدا.... شاید اغراق کرده باشه ولی همش به خاطر این بوده که جنابعالی معذب نباشی اون وقت ببین تو چه فکرایی کردی درموردش... حق الناسه عزیزم بهش مدیون میشی اینقدر بدبین نباش. 

اخه اینا من خوب می‌شناسن که اهل زنگ زدن نیستمچندبار پیش اومده اتفاقا،گفتم به برادرشوهر بگم انجام بده ...

منم مث توام هیچ دلیلی نداره شوهر آدم جاریشو ببره بیمارستان قبل از اینا شوهرش برادرش یا پدرش هستن اگه اینا کلا نبودن آره

ن بابا حساس شدی ماهم خانواده پدریم با ۴تا عموم همه باهم همسایه بودیم شیفت کار پدرم طوری بود همیشه نب ...

اخه قبلا هم میگفت همیشه تو اینستا با فلانی یعنی شوهر من حرف میزنه

اما شوهرم گفت نه

گاهی که من استوری میزنم،اون ریپ میزنه،همین!

منم مث توام هیچ دلیلی نداره شوهر آدم جاریشو ببره بیمارستان قبل از اینا شوهرش برادرش یا پدرش هستن اگه ...

ای گفتی

پدرش بازنشسته و جوونه،برادرش هست که معلم و تقریبا همیشه وقتش آزاده

مادرش جوونه و...

موقع زایمان مادرم یادمه که عموم اومد مامانمو برد بیمارستان .بابام رفته بود ماموریت یه شهر دیگه .😐پس زنموم باید غوغا میکرد ؟

اتفاقا همراه بود .حواسش به من و خواهرم بود که کمبودی حس نکنیم .

عمومم تمام مدت تا مرخص شدن مامانم حواسش به کارای بیمارستان بود تا پدرم بیاد.

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

اخه قبلا هم میگفت همیشه تو اینستا با فلانی یعنی شوهر من حرف میزنهاما شوهرم گفت نهگاهی که من استوری م ...

معمولا تو مجردی برادرشوهر با عروس خیلی نزدیکن البته ن بیش از حد ها ولی خیلی دیدم واقعا همه باهم خوب بودن بدون قصد و نیت بدی

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️