2777
2789
عنوان

از کجا بدونم معتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 64 پست

ای بابا ..

خانم جان درک می کنمت ..

اما  حواست باشه ازدواج نکردن از ازدواج بد کردن سختیهاش خیلی کمتره ها

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

عزیز من‌درک میکنم که خیلی سختت هست کلی اصلا نباید روی خودت همچین صفتی بزاری ترشیده چیه 

به هر حال واقعیته

من ناراحت نیستم بخدا روحیه م شاده

ولی خب تحت فشارم که الا و بلا ایشونو قبول کنم چون کارمند فرودگاهه چون خونه و ماشین داره

من خودم کارمند شرکت دولتی م . همکارام میگن اینجا معتاد داریم ، من که نفهمیدم همکارمون معتاد باشه ،،،،  پس تو فرودگاه یا هر جای دیگه هم میشه کار کنه چون ظاهرش تابلو نیست

یه نفر تو زندگی من هرگز بخشیده نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نه ...ولی مثلا برادری کسی .. اگر بتونن این کار بکنن و اونها هم ناراحت نشند و بی احترامی ندونن خو ...

داداشم که شب اول گفت شرایطش خوبه فقط انگار عمل داره

ولی چون مامانم غرش کرد همه مون ساکت شدیم

من فقط کافیه یک نگاه بکنم متوجه میشم حرف زدنش را ببینم دیگه مطمین میشم شکم درسته یا نه  حتی می ...

خب شما خیلی باهوشی

من اصلاً تو این زمینه هیچی نمیفهمم

داداشم که شب اول گفت شرایطش خوبه فقط انگار عمل داره ولی چون مامانم غرش کرد همه مون ساکت شدیم

ای بابا .. ان شا ا... خدا وند کمکت کنه ..

اما کوتاه نیا اگر نپسندیدی یا واقعا شک داری در مورد این قضیه ش به خاطر مادر یا خانوادت  خودت مجبور نکن ...

آره قحطه منم از ترشیدگی رد کردم 36 سالمه خدا شاهده خودم ناراحت نیستم مجردم و روحیه م خوبه مادر ...

اصلا این حرفها درست نیست زندگی با یه معتاد جهنمه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
مادرت فقط نگرانه ولی بهش بگو نمیشه به هر زوری شوهر کنم

کاش مادرمو میشناختی

اون یه داستانیه برای خودش

طوری که اگر بگم همه تون فکر میکنید خیالبافم

فقط خاله ها و دایی هام میدونن خواهرشون چیه ولی به هرحال دخالت نمیکنن

استارتر من میفهمم چی میگی ... 

الان به نظرم خودت به حالت انفعال رسیدی.. این آقا رو خودتم درست و حسابی نپسندیدی... اما میخوای هیچی نگی تا ادامه پیدا کنه و شرایط تغییر کنه ....

نمیخوام بگم بایدچه کار کنی .. فقط لطفا حواست باشه ازدواج واقعا  تعهدیه که بیرون اومدن ازش اگر یکی از طرفین نخواد خیلی سخته ....  

و بازم یاد ت باشه یه ازدواج بد از مجردی هزار بار بدتره

آره قحطه منم از ترشیدگی رد کردم 36 سالمه خدا شاهده خودم ناراحت نیستم مجردم و روحیه م خوبه مادر ...

بخدا مجردی بهتره تا با یه مرد کعتاد هزار و یک دردسر

پس حسااابی تحقیق گنین و دوره آشنایی طولانی بذارین

حیفه آرامش الانته به خاطر ۴ تا حرف مردم خراب شه

بخدا مجردی بهتره تا با یه مرد کعتاد هزار و یک دردسر پس حسااابی تحقیق گنین و دوره آشنایی طولانی بذار ...

عزیزم خانواده م نمیذارن بیشتر از دو جلسه باهم حرف بزنیم

دیشب سر همین حرفا جر و بحث کردیم

ضمن اینکه ایشون 7 بهمن اومده خواستگاری ( دست خالی) و جالبه به من نه سلام کرد نه خداحافظی کرد ( آداب معاشرتش ضعیفه و کل افتخار خاندان من اینه که ایشون خجالتیه منم میگم خجالت با تربیت فرق داره اگر خجالتیه چرا بلد بود دو لپی خوراکی هامونو بخوره خداشاهده هرچی تعارف میکردیم مستقیم از تو ظرف میرفت تو دهنش و اصلا تو پیش دستی نمیذاشت اونوقت برای سلام کردن میگن خجالتیه)  بعد از دو هفته تازه زنگ زدن بریم بیرون حرف بزنیم  اونم من حرف زدم ایشون فقط گفت باشه دفعه دوم منو برد یه رستوران خوب ، بعدش گفتم خب توام یه حرفی بزن و یه چیزی بگو شروع کرد در مورد هواپیما و قطعاتش گفتن

واقعاً هواپیما به چه کار زندگی من میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

من اینارو میگم تو خونه هیچکس بهم بها نمیده

کاش مادرمو میشناختی اون یه داستانیه برای خودش طوری که اگر بگم همه تون فکر میکنید خیالبافم فقط خال ...

اگه سلامت روانی نداره ایشون و از شخصیتهای سرزنشگره ،نباید خودتو قربانی کنی. چون فقط و فقط خودت متضرر میشی

مخصوصا که شاغلم هستی خیلی خوبه

Lilypie Pregnancy tickers
اگه سلامت روانی نداره ایشون و از شخصیتهای سرزنشگره ،نباید خودتو قربانی کنی. چون فقط و فقط خودت متضرر ...

دیشب تنها تهدیدی که کردم گفتم اگر زوری شوهر کنم و بفهمم این همون آدمیه که من الان تشخیص دادم خونتون نمیام. میرم جدا زندگی میکنم . اونم یا طلاق میده یا نمیده

خوش بحالت که انقدر باهوشی

😁😁😁😁😁😁😁از من یاد بگیرین..

باهوش کی بودم من

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
عزیزم تحت فشار خانواده مم چون یه دختر ترشیده ام و 36 سالمه مجبورم 

من از اينكه بقيه اين حرفو اصطلاح رو بكار ببرن راجع ب مجرداا ناراحت ميشدم شما ك خودت داري راجع ب خودت ميگي!!

اصلا نميتونم بپذيرم ك چطور خودت اينجوري توصيف ميكني فكر ميكردم شاغل نباشي

اما بقيه پستات خوندم ديدم شاغلي!

بنظر مياد خانوادت متوجه نيستن و انگار خودتم نميتوني از خودت دفاع كني

كسي ك ب اعتيادش شك كرديد مطمئن باش معتاد هست

چطوري زندگي ت رو ميخاي خراب كني؟ فقط ب خاطر اينكه متاهل بشي؟

روزي ارزوي لحظات مجرديت رو ميخوري 

حسرت تنهاييت رو ميكشي

از ظاهرش هم ك خوشت نمياد اداب معاشرت هم ك نداره

سنش چقدر هست؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم