2777
2789
عنوان

از کجا بدونم معتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 64 پست

سلام

من 36 سالمه و مجرد هستم. یک ماه قبل پسر یکی از آشناها اومدند خونمون که منو ببینند اگر پسندیدند خواستگاری رسمی کنند. ایشون 39 ساله و مجرد هستند. کارمند فرودگاه هستند و از لحاظ مالی توانایی اداره زندگی در حدی که خودمون هستیم رو دارند.

حالا من توی تردید هستم به خاطر این مسائل:

1- برای آشنایی تشریف آوردند هیچی نیاوردند و دست خالی بودند ( درسته جلسه آشنایی بود ولی از نظر من باید گل یا شیرینی یا ... میاوردند) این باعث شد فکر کنم نکنه خسیس هستند

2- اصلاً حرف نمیزنند . من هرچی میگم یا میپرسم بدون فکر میگه باشه ( اصلاً از خودش نظر مخالف نشون نمیده تو هیچ موردی)

3- ازش خواستم اونم در مورد خواسته هاش بگه در مورد هواپیما و قطعاتش حرف زد 

4- سیگاری هستند و من بهشون گفتم آلرژی شدید به سیگار دارم و ایشون میگند بیرون از منزل سیگار میکشند ( البته توضیح دادم به هرحال بوی سیگار روی لباس شون میمونه و گفتم پدر خودم سیگاری هست و من میتونم از پدرم فاصله بگیرم ولی خب از شوهر که نمیشه فاصله گرفت ، هم حرف منو تأیید کرد هم نیشخند زد هم حرفی از ترک سیگار نزد)

یه نفر تو زندگی من هرگز بخشیده نمیشه
چی بگم چی بگم که تف سربالاس همه چی همه سعیم اینه کِش بدم ولی خب آخه چطوری بشناسم از اونم هیچوقت ...

خودت هر جور ميدوني تحقيق كن

كولي بازي در بيار بگو ب خانوادت من بايد بيشتر بشناسمش چطور مامانت غرش كنه تو ساكت شي

تو هم ي غرشي كن اونا ساكت بشن

ديگه حقت هست باهاش بري بيرون بشناسيش 

والا دوبار يكي بياد تو خونه حرف بزني ك نشد اشنايي

حتما با ماشينش باهاش برو بيرون رانندگيش هم ببين ك چرت ميزنه يا عصبي ميشه يا نه

اگه خانوادت نميذارن خودت اقدام كن اخرشم پررو بازي چش سفيد بازي در بيار😁

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5- کلاً دوبار همدیگرو دیدیم و بیشتر از این خانواده م اجازه نمیدن ارتباط داشته باشیم ولی بار دوم منو برد یه رستوران خوب ( متناقض با چیزی که در شماره یک گفتم و واقعاً نمیدونم شایدم خسیس نیست شایدم الان داره نقش بازی میکنه و ....)

6 - هیچ سراغی غیر دیدارمون ازم نمیگیره طوری که من یاد سریال برره میفتم که اونها به زمین خالی نگاه میکردند و میگفتند داریم کشاورزی میکنیم ، خانواده م ازم میخوان توی همین دو جلسه تصمیم بگیرم و هرچی توضیح میدم نمیشناسمش میگن سنت بالاست و ممکنه بچه دار نشی و ممکنه پسر نیاد بگیرتت و مجبور بشی زن یه آدم مطلقه بشی و ...

7- یک بار زنگ زدم که بهش بگم بیا همدیگرو ببینیم از لحنش خوشم نیومد. پشت تلفن بهم میگه ( بگو ) فکر کنم لحن و کلمه بگو برای اینجور موارد خصوصاً تو مراحل آشنایی درست نباشه و نشون میده ایشون آداب معاشرت ضعیفی داره

8- روزی که اومدن منو ببینند به من نه سلام کرد نه خداحافظی کرد در صورتی که با پدر و مادر و برادرم سلام و خداحافظی کرد ( ادعاش میشه خجالتیه ولی از نظر من اگر خجالتیه پس چرا تو خوردن خوراکی و چایی هیچ خجالتی نداشت و خیلی راحت هر چی بهش تعارف شد حتی به پیش دستی نمیذاشت و از ظرف برمیداشت و میخورد)

9- ایشون توی عروسی پسرخاله منم اومده بودند ( شهریور ماه) و جالبه صاحب مجلس ایشونو ندیده چون رفته یه گوشه نشسته و نه سلام کرده به میزبان نه چیزی.  همه میگن از خجالت و حجب و حیاشه ولی من میگم از بی ادبی اون آقاست و فرهنگش پایینه

10- سلیقه من آدمهای قد بلند و درشت اندام هستند با اینکه خودم ریز نقشم. این آقا نهایتاً 6 سانت از من بلندتر باشه و قدش شاید 166 باشه. وزنش هم از من کمتره.  راستش من نمیدونم شما خانم هستید یا آقا ولی باید با عرض شرمندگی و معذرت رک بگم من خیلی آدم پر شر و شور و گرمی هستم و بغلی هستم . یعنی بغل دوست دارم و حس میکنم برای این آقا من بزرگتر از بغلشم و هیچوقت نمیتونم به حس آرامش برسم. ( شایدم حس من اشتباهه)

خلاصه تنها چیزی که خانواده من بهش اهمیت دادند این بوده که ایشون کارمندِ جای آبرومنده ، درآمدش در حد خودمونه ، لیسانس داره ( منم لیسانس دارم و کارمند یه شرکت نیمه دولتی هستم) و اینکه ایشون و من هردومون مجرد هستیم.

هرچی اون موارد بالا رو توضیح میدم میگند من اشتباه میکنم. میخوام ازتون خواهش کنم بهم بگید اگر واقعاً اشتباه میکنم تجدید افکار کنم. توروخدا راهنماییم کنید. با خانواده م که نمیتونم مشورت کنم.

خودت هر جور ميدوني تحقيق كن كولي بازي در بيار بگو ب خانوادت من بايد بيشتر بشناسمش چطور مامانت غرش ك ...

وااااای عاشقتم با این گفتنت :-)))))))))))))

خیلی باحال گفتی

چشم حتماً سعی میکنم مظلوم نشم و جیغ جیغ کنم

وااااای عاشقتم با این گفتنت :-))))))))))))) خیلی باحال گفتی چشم حتماً سعی میکنم مظلوم نشم و ...

افرين

اخه خودت ك پسر نياوردي اونا بخان قبول كنن تو ساكت شي

اونا يكي اوردن حق انتخاب با تو هست

اونا بايد تو راضي كنن

رفتارش رو همه جا ببين

خب اين ك اداب معاشرت بلد نيست با اين سن بعيد ميدونم بعدا هم ياد بگيره

پسر ٢٥ ساله بود ميگفتم يادش ميدادي 

اما ٤٠ سال ديگه هر چي بايد ميشده شده

فوقش بتوني لباساي ك ميخاد بخره خودت باهاش بري با سليقه خودت بخره بيشترين تغيير ك ميتوني ايجاد كني اينه

دختر عمه بيچاره من هم با يكي اينجوري ازدواج كرد مجبوري چون خانواده پسر خيلي پولدار بودن خود پسر معلم بود ما گفتيم چي شده ك پسر پولدار با اين شرايط اومده اين دختر گرفته!!! وقتي رفتم محضر تازه محضررررر سر عقدش با يك برخورد ساده فهميدم چراااا

چون كسي ك شرايط بهتري از دختر عمم داشت زنش نميشد

انگار خيلي عقل نداشت

دختر عمم و عمم تفكر شما رو داشتن راجع ب دختر ٣٥ ساله

بخدا باورت نميشه عيد اومدن خونمون ربع ساعت بعد سريع بلند شدند رفتن

دختر عمم تمركز نداشت عصبي شده بود اخه شوهرش بلند ميخنديد انقد حرف ميزد الكي زرررر ميزدااا دلت ميخاست بزني تو سرش!

اونم از خجالت پاشد رفت هي بايد ب شوهره نگا ميكرد ك اينو نگو 

دلم براش سوخت😰

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم