2777
2789
عنوان

از کجا بدونم معتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 64 پست
رنگ لباش تیره تر میشه

لباش تیره س

البته شایدم چون سیگاریه

نمیدونم

هم میترسم معتاد باشه هم میترسم نباشه و من الکی فکر کرده باشم و خدای نکرده تهمت حساب بشه

آخه من زود تاوانم. تا یه چی میگم خدا زود تاوان میگیره ازم

یه نفر تو زندگی من هرگز بخشیده نمیشه
من یه همکاری داشتم  میگفت .. ازمایش اعتیاد باید غ قا بل پیش بینی باشه ..میگفت مثلا داری تو پارک ...

کلاً دو بار دیدمش و اجازه ندارم بیشتر از این ببینمش

میدونمم میتونن تو آزمایش دست ببرن و نتیجه منفی بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاً دو بار دیدمش و اجازه ندارم بیشتر از این ببینمش میدونمم میتونن تو آزمایش دست ببرن و نتیجه من ...

شما نه ...ولی مثلا برادری کسی .. اگر بتونن این کار بکنن و اونها هم ناراحت نشند و بی احترامی ندونن خوبه خیالتون راحت میشه

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

عزیزم تحت فشار خانواده مم چون یه دختر ترشیده ام و 36 سالمه مجبورم 

این چه حرفیه هیچ وقت ترشیده رو خودت نزار بازم دیر نشده خانوادت میگن بهشون بگو دو روز دیگه بچه ب بغل برگشتم اون موقع بازم بزور میدین..... یهویی ببرش ازمایش اصلا اطلاع نده ک داری میبریش بعدم از این تستا اعتیاد داخل داروخانه ها فک کنم هست 

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  
اره از چشما معلومه اما خیلیا قیافشون نشون نمیده اما بازم چشم نشون میده من خیلی زود میفهمم طرفم چجوری ...

خوش بحالت که انقدر باهوشی

حالا که قیافه ش اینطوریه به دلتم نیس ردش کن خاستگار قحطه؟

آره قحطه

منم از ترشیدگی رد کردم 36 سالمه

خدا شاهده خودم ناراحت نیستم مجردم و روحیه م خوبه

مادرم زور میگه

من فقط کافیه یک نگاه بکنم متوجه میشم حرف زدنش را ببینم دیگه مطمین میشم شکم درسته یا نه 

حتی میتونم بفهمم چی مصرف میکنه البته احتمال خطا هم هست ولی خیلی خیلی کم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏