2777
2789
عنوان

از کجا بدونم معتاده

1438 بازدید | 64 پست

سلام به همه

میگم بعضیا چطوری میفهمن یکی معتاد هست یا نه

آزمایش دادنو نمیگم

یکی اومده خواستگاریم دو نفر تاحالا از رو قیافه گفتن انگار عمل داره و ....

از داداشم پرسیدم گفت چشماش دو دو میزنه

ولی خب نمیتونه درست توضیح بده بهم میگه از رو قیافه معلوم میشه

با اینکه از نظر من طرف شق و رق و سالمِ

تا حالا در مورد چند نفر این حرفو شنیدم و تهش فهمیدم درست گفتن

میدونید علائمش چیه؟

یه نفر تو زندگی من هرگز بخشیده نمیشه

من یه همکاری داشتم  میگفت .. ازمایش اعتیاد باید غ قا بل پیش بینی باشه ..میگفت مثلا داری تو پارک راه میری به پسره بگی همین الان بیا بریم آزمایشگاه سر همین خیابون ...

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی از معتادارو دیدم ک قیافشونم نشون نمیده عزیزم فقط ازمایش باید ببری بعدم اگه شک داری ج منفی بده مگه دیونه ای یه عمر با شک زندگی کنی 

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  

اره از چشما معلومه اما خیلیا قیافشون نشون نمیده اما بازم چشم نشون میده من خیلی زود میفهمم طرفم چجوریه..

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

بعضی ها اینقد دغل بازن بلندن  ی کارایی میکنن منفی میشه  دوستمون درست میگه نگو بریم ازمایش بدیم بطور ناگهانی برین

حالشـــون کــه ازت بهـــتر باشـه میــگن: بیخیال درست میشه             ♀☜ⓕⓞⓚⓞⓛⓘ☞ ♂♬

یه استرسی دارن یه جنب و جوشی دارن همیشه مردمک چشمشون یکم گشادتر از بقیه ست. واقعا نمیشه تعریفش کرد منم میفهمم ولی نمیتونم بگم خصوصیاتشو دقیق 

لطفا درخواست دوستی ندید

بستگی به موادی داره که میکشه. من خودم میفهمم. به حالت چشما توجه کن. تریاک مردمک چشمو کوچیک میکنه‌. حشیش مردمک چشمو بزرگ میکنه. تو همشون تو چشا یه حالت قرمزی غیرعادی هست. بعدشم از رفتار قابل تشخیصه که طرف عادیه یا مصرف کرده. بعضیا پوستشون تیره میشه. مخصوصا مواد مخدر سنتی

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣

من یه جا دیدم اگه میخواین ببینین یه فرد معتاده یا نه یه قرص هست که تو شربت بندازین بخوره اگه ادم معتاد باشه سریع حالش بد میشه ولی اگه سالم باشه هیچ ضرری نداره اتفاقی نمیافته قرصه ارزونه دارو خونه هم دارن الان هرچی فکر میکنم اسمشو یادم نمیادیه جا نوشتم اگه گم گور نکرده باشم اسمشو اینجا میزارم 

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
من خیلی از معتادارو دیدم ک قیافشونم نشون نمیده عزیزم فقط ازمایش باید ببری بعدم اگه شک داری ج منفی بد ...

عزیزم تحت فشار خانواده مم

چون یه دختر ترشیده ام و 36 سالمه مجبورم 

یه نفر تو زندگی من هرگز بخشیده نمیشه