2777
2789
عنوان

من همونم که خواهرشوهرم سرپول جنگ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 11780 بازدید | 123 پست
اسی جان ببخشید یه لحظه تمام این قضایا رو بذار کنار ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن یا ۵۰۰ نبوده عزیزم ۵ میلیون بود ...

موافقم به نظرم اسی رو دوست داره و شاید از طرف شوهرش تحت فشار بوده شاید مثلا شوهرش تیکه انداخته چیزی گفته که چی شد پول سوغاتیتتو نگرفتی؟من باید هزینه ی بچه دار شدن داداشتو بدم و خواهر شوهره از دست شوهرش اعصابش خورد شده منتها نتونسته درد دلشو ب زنداداشش بگه فکر کرده راحت پولو میگیره دهن شوهرشو میبنده یهو دیده اینطرفم همچین شده 

حقیقتش مقصر شوهر استارتر هست داداش من بود شده تلویزیون خونشو میفروخت درجا با ی پول اضافی میریخت برام که ی وقت حرف نشنوم البته که من همسرم اصلاااا اینجور اخلاقایی نداره خدا روشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقصیر خودت هم بوده خبباید میگفتی همسرت بره با خواهرش حرف بزنه از اول

من تو  کتم نمیره حرف زور وقتی خودش شعورنداره بامن سرپول حرف زده ازاول به داداشش میگفت پولشو بده یا این همه نمیخرید که شوهرم برا پولشم سرمن غربزنه رفته سرخود این همه خریده اورده

بدبخت یه تعارف کرده بهت یه چیزی بگو سوعاتی بیارم

حتما فکر کرده الان میگی پیراهنی چیزی نه چیز به این گرونی

مگه نمیدونستی قیمتش بالاست؟ بعد یه کم بخر دیگه چه صیعه ای هست

این چیزا رو مگه یه کم میدن

من که میگم مقصر خودتی تور پهن کرده بودی 

والا منو التماسمم کنن نمیگم چی سوعاتی میخوام

شوهرم ول کن نیست میگه باید ازخواهرم عذرخواهی کنی همینطور از مادرم که حرصش دادی

اصلا اینکارو نکنیا تا اخر عمرت سوارت میشن

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
اسی جان ببخشید یه لحظه تمام این قضایا رو بذار کنار ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن یا ۵۰۰ نبوده عزیزم ۵ میلیون بود ...

خیلی دوستم داره که بهم گفت اشغال خور انقد دوسم داره که به همه نشست گفت چی میخواستم برام بیاره و پولشو ندادم

یکی نیست بگه خب دهنتوببند نگو جون داداشم پول نمیگیرم سوغاتی یا میگفتی فلان قد شده بخرم نخرم؟سوغاتیم یچیزکوچیک میخرید یانمیخرید خودش اوضاع داداششو داره میبینه

شاید بهش انداختن‌گفتن نه نمیشه گرمی بابد مقدار زیاد برداری 

بعد قیمت بهش گفتن اینم دیگه نتونسته نخره 

شاید شوهرش جنگ اعصاب براش درست کرده پنج تومن سوعاتی خیلی 

و استارتر عزیز خیلی پررویی وقتی فهمیدی پنج تومن شده هنوز اون نگفته خودت باید پولشو میدادی چه باخودت فکر کردی...

خواهرشوهدت هم فکر میکرده بیاد بهت بگه شده پنج تو خودت خودجوش پولشو میدی 

آخه دختر اصلا چرا از اول گفتی مگه قرن بووق 

این همه سایت پیج و...

اون هنگ بازی کرده نگفته پنج تومنی بگیرم یا نه ولی اشتباه اول و توکردی اصلا سفارش دادی خودت اینترنتی میخریدی 

خصوصا که شوهرت پشت تو نیست مثل شوهر من

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
خودش باید بهم اطلاع میداد تواین اوضاع که خیلی مشاغل بیکارشدن من میدونسم اندازه جیبم میگفتم بخره شوهر ...

بدون فاکتور پنج تومنو زدی؟ رسیدی؟قبضی؟

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.